star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 610 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 610 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 63m²


Ár:

49 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BUDAFOKON XXII. csendes utcában,62 nm-s, 2 szobás, hangulatos házrész eladó.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú 610nm-s telken helyezkedik el, megosztási szerződéssel 310 nm-s kertrész tartozik hozzá.

Ez a házikó tökéletes választás lehet kisebb családok, párok vagy akár egyedülállók számára is.

Az előszobába lépve azonnal érezhető a tér praktikus elrendezése. Ha valaki inkább tágasabb környezetet vagy amerikai konyhás nappalit szeretne, könnyen megvalósítható, elég csak az előszobától a konyháig terjedő falat eltávolítani.

Bár az ingatlan felújításra szorul, alapvetően beköltözhető állapotban van. Egy kis ráfordítással és kreativitással gyorsan otthonossá tehető. A fűtést gázkazán, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.

Az udvaron található két melléképület számtalan lehetőséget rejt magában. Akár egy másik lakrész kialakítására, akár egy üzlethelyiség létrehozására is alkalmasak. Az épületek könnyen egyesíthetők, így még nagyobb teret nyerhetünk.

A hátsó kert közös használatú, ideális a természet szerelmeseinek. Itt pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, és élvezhetjük a friss levegőt.

Az ingatlan alatt egy tágas pince található, amely közös használatra szolgál, és további tárolási lehetőséget biztosít.

Ez az otthon valóban minden kényelmet és lehetőséget magában foglal, hogy az új tulajdonos teljes mértékben ki tudja használni az ingatlan adottságait és potenciálját.

Helyiségek:
- szoba 18,00 nm,
- szoba 20,60 nm,
- előszoba 7,50 nm,
- fürdőszoba + WC 4,00 nm,
- konyha+ étkező 12,00 nm,
- melléképület 13,00 nm.

A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Campona, Auchan, ) és minden szükséges infrastruktúra megtalálható!

Tömegközlekedésre használhatjuk a 58, 158, 250, 250B a közeli megállókban.
Az autóval közlekedőknek pedig megannyi útvonal rendelkezésükre áll a városba jutáshoz (Balatoni út, Fehérvári út, Budafoki út, …), illetve Budapest elhagyásához (M0, M1, M6, M7).
Ha bármi további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon!

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367588


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Budafokon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653691


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653691


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Budafokon) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 610 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 777 778 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Máté Rita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653691. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.