star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zagyvarékas

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 971 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Zagyvarékas

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 971 m² telek

  • Eladó ház Zagyvarékas

  • 80m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1973
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy szép állapotú, 3 szobás családi házat Zagyvarékason.Az eladó családi ház jellemzői:- a ház egy 971 m2 nagyságú telken helyezkedik el, a lakóterület 80 m2- az udvarban található még egy három helyiségből álló gazdasági épület (tároló, műhely), illetve egy utcai bejárattal rendelkező garázs- a lakóház téglából épült 1973-ban, beton alapra, cseréptetővel, melyet 10 cm-es üveggyapot szigeteléssel látták el- 2020-ban elvégzett felújítások: új műanyag bejárati ajtó és nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelvea fürdőszobában új korszerű burkolat és szaniterúj konyhabútor- KNy tájolású, ennek köszönhetően napos, világos terek jellemzik- rendelkezésre álló helyiségek: előtér/közlekedő, 3 db külön nyíló szoba, konyha/étkező, kamra, fürdőszoba/WC- a családi ház fűtéséről egy BOSCH kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, új radiátorokkal, illetve egy hangulatos fatüzeléses vaskályha is rendelkezésre áll a közlekedőben- a hűtést pedig egy 1 éves (hűtő/fűtő) Polar klíma biztosítja- közművek: víz, villany, gáz, csatorna- az udvart kis veteményes, szőlő és gyümölcsfák teszik zölddé, a locsolásban fúrt kút és kerti csap segítA település 16 km-re van Szolnoktól, és pár kilométerre a 32-es főúttól. A szolnoki ipari parkokban sok munkalehetőség van. A gyárak saját céges buszjáratokkal könnyítik meg a munkába járást. Az ingatlan kiváló választás lehet több gyermeket nevelő vagy tervező családoknak, falusi CSOK felvételére alkalmas.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Fürdőszoba
5.84m²
Kamra
5.24m²
Konyha
12m²
Szoba
18.5m²
Szoba
18.5m²
Szoba
11m²
Közlekedő
9m²

Elhelyezkedés

Zagyvarékas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6564175


+36 20

Ingatlannet kód: NET6564175

Az általad megtekintett eladó zagyvarékasi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 971 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 275 000 Ft, ami a zagyvarékasi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564175. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zagyvarékas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.