star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Becsali

  • 135m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

BECSALI városrészben PANORÁMÁS, tágas, felújítandó sorházi lakást kínálok megvásárlásra!

A belső három szintes, 135 nm-es tégla, sorházi lakás egy 4 lakásból álló társasház egyike Zalaegerszeg kedvelt városrészén. Az mellett, hogy az ingatlan pazar városra néző panorámával, kertkapcsolattal rendelkezik még jó helyen is van a közlekedés szempontjából is. A szomszédos ingatlanok zömében felújítottak, akár ötletet is lehet meríteni az új otthon továbbgondolásához.
Az ingatlan garázsszintjén a méretes, 16 nm-es garázs mellett, kazánház és tárolók kaptak helyet.
A garázsszintről felvezető lépcsőn keresztül jutunk fel a lakásba, ahol egy nagy méretű, világos nappalit városi panorámára néző erkéllyel, hálószobát, konyhát, kamrát, előteret, fürdőt, és a wc-t találunk. A felső szinten 2 tágas szoba van kialakítva, melyekhez tartozik egy-egy erkély és tároló .
A 70-es években épült eredeti állapotú ház melegéről gáz kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással.

Amennyiben tágas, kényelmes nagy lakást kert kapcsolattal keres itt a remek lehetőség hívjon bizalommal további információkért!

Ha a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
7m²
Kamra
1.3m²
Fürdőszoba
6.43m²
Nappali
25m²
Szoba
14.82m²
Szoba
16.24m²
Szoba
13.57m²
Konyha
10m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Becsali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6509712


Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6509712

Nikitscher-Rigó Diána

Nikitscher-Rigó Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, becsali sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 280 741 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nikitscher-Rigó Diána referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509712. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Becsali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.