star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros

  • 173 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 469 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros

  • 173 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 469 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros

  • 173m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #164925 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ.

Kiváló lehetőség! Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse kínálatában eladó belváros közeli ikerház mindkét fele! Ez az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy csendes, de mégis központi elhelyezkedésű otthont kialakítani. A ház szinte a város központjában található, így könnyű hozzáférést biztosít minden fontos szolgáltatáshoz és kényelmi lehetőséghez.

Ingatlan főbb  jellemzői:

* Tipikus ikerház, külön leválasztott telekrésszel, csendes környezetben, könnyen megközelíthető, kedvező parkolási lehetőséggel az ingatlannal szembeni díjmentes parkolóban.
* Belvárosi elhelyezkedés, közel az üzletekhez, éttermekhez és közlekedési csomópontokhoz.
* A családi ház teljes nettó alapterülete 173 m2, saját 463 m2-es leválasztott telekkel. 
* Az összközműves ingatlan tégla építésű cserép fedéssel ellátott, két szinten helyezkedik el, földszint és emelet, fűtése konvektoros, minden közmű szolgáltatás elérhető.
* Az utcafronttól szép élő sövénnyel ellátott előkerten keresztül jutunk el a bejárati szintekre ahol  összesen2 db tágas szoba "nappali" közlekedővel, kényelmes 2 db étkező-konyha kialakítással innét juthatunk ki hátsó kijárattal a kertbe, valamint  kettő kamra illetve vendég  2 db wc-vel kialakított az alsó szint. Erről a szintről 2 db belső kényelmes lépcsőházon keresztül juthatunk fel a felső szintre.
* A felső szinten összesen négy szoba, teljes mértékű ablakokkal, valamint  kettő tágas fürdőszoba található.                                                        

AZ IKERHÁZ ELSŐSORBAN EGYBEN, DE KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL, VALAMINT KÜLÖN TELEKRÉSSZEL HELYRAJZI SZÁMMAL, KÜLÖN-KÜLÖN IS ELADÓ! 

AZ INGATLAN IGÉNY SZERINT FELÚJÍTÁST IGÉNYEL, DE FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET KÍNÁL AZOKNAK A CSALÁDOKNAK AKIK SZERETNÉNEK EGY SAJÁT OTTHONT KIALAKÍTANI EGYEDI ÍZLÉSÜK SZERINT. A HÁZ BELSŐ TEREI JÓL ÁTGONDOLT TERVEZÉSSEL KÉSZÜLTEK, ÍGY KELLEMES ÉS PRAKTIKUS LAKHATÁST BIZTOSÍTANAK. AZ UDVAR RENGETEG LEHETŐSÉGET REJT MAGÁBAN, AKÁR KERTÉSZKEDNI, A SZABADBAN IDŐZNI, BARÁTOKKAL ÉS CSALÁDTAGOKKAL EGYÜTT ÜNNEPELNI, GRILLEZNI. AKÁR AZONNAL IS KÖLTÖZHETŐ,  IGÉNY SZERINT EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN IS.

AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE KIVÁLÓ, KÖZEL TALÁLHATÓ AZ ÖSSZES FONTOSABB INFRASTRUKTÚRA GYALOGOSAN IS, MINT PÉLDÁUL BOLTOK, ISKOLA, ÓVODA, EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK, ÉTTERMEK ÉS SZÓRAKOZÓHELYEK, VALAMINT A BUSZPÁLYAUDVAR IS. A KÖRNYÉK IDEÁLIS AZOKNAK A CSALÁDOKNAK AKIK A VÁROS KÖZELÉBEN SZERETNÉNEK ÉLNI, VALAMINT KITŰNŐ LEHET A KOMPLETT IKERHÁZ AKÁR BÉRBEADÁSRA MUNKÁSSZÁLLÓNAK IS!

Ha érdekli ez a fantasztikus lehetőség, ne habozzon! Hívja a következő telefonszámot:06-30-9497085 hogy megtekintést egyeztethessünk, vagy kérjen további információt az ingatlanról Tamás Árpád ingatlanértékesítőnél.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget arra, hogy egy igazán kiváló ingatlanban lehessen otthona, kihasználva  Zalaegerszeg belváros közelségét!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164925

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564118


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564118

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 173 m², míg a hozzá tartozó teleké 469 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 231 214 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564118. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.