star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaegerszeg, Ebergény

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 240 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Zalaegerszeg, Ebergény

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 240 m² telek

  • Eladó ház Zalaegerszeg, Ebergény

  • 180m²


Ár:

120 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg kedvelt, forgalomtól mentes belterületi részén eladó családi ház keresi új lakóit.
A 2000-es évek elején épület ingatlan 1240 m2-es, összközműves, részben térkövezett telken helyezkedik el, pár percnyi autózással a belvárostól, mégis csendes, nyugodt környezetben, zöld panorámával.

Tömegközlekedés szempontjából is ideális környék.

A kétszintes ház földszintjén tágas nappali-konyha-étkező, kamra, napfényes télikert, szoba, dolgozószoba, gardrób, zuhanyzós, sarok kádas fürdőszoba, külön WC, a lakórészből is megközelíthető garázs került kialakításra.
Az emeleti szintre felvezető lépcsőhöz kapcsolódó közlekedőből 4 külön bejáratú, egyenként 12,5 m2 alapterületű hálószoba nyílik- melyből 3 szobához erkély is tartozik- valamint kialakításra került egy, a gyerekszobából nyíló „játszószoba”, tágas fürdőszoba és külön WC.

A korábban teraszként funkcionáló télikertet a tulajdonos a saját elképzeléseinek és igényeinek megfelelően alakította ki, mint ahogy a ház belső elrendezését is.

Az épület klimatizált és riasztó rendszerrel biztosított. Fűtése gázkazánról megoldott, a nappaliban alternatív fűtésként cserépkályha is található.

A rendezett, örökzöldekkel, fenyőkkel, gyümölcsfákkal borított kertben lévő napelemes melléképületben szauna, edzőterem, tárolórész került kiépítésre, az épület alatti borospince, és a hozzá épített kerti sütögető és kemence a borozós baráti összejövetelekhez

Ez, a minden igényt kielégítő családi otthon megfelelő választás fiataloknak, idősebbeknek, kis- és nagycsaládosoknak, egy vagy két generációnak egyaránt.
Az ingatlan rövid időn belül költözhető, CSOK támogatás igényelhető.
Irodánk teljes körű ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, hitel ügyintézéssel segíti az adás-vétel lebonyolítását!

Koltai Violetta
06307303375


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Ebergény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644294


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644294


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, ebergényi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 240 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Koltai Violetta referens a Balatoni Bea irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644294. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Ebergény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.