star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakaros

  • 174 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 803 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Zalakaros

  • 174 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 803 m² telek

  • Eladó ház Zalakaros

  • 174m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Zalakaros csendes utcájában, pár percre a fürdőtől vált eladóvá ez a megközelítőleg 97%-ban befejezett családi ház. Az ingatlanban a tulajdonos már szinte majdnem mindent befejezett, már csak pár apróbb munkálat vár az új lakókra.
Belső lakrész helységei: 9 szoba, 7 fürdőszoba, 3 konyha közlekedő, lépcsőház.
A ház külső szigetelése valamit színezése is elkészült, így jó az energetikai besorolása és esztétikus a külső megjelenése is. Az erkélykorlátok rozsdamentes oszlopból és biztonsági üvegből készültek.
A tető új cserepeslemezes fedést kapott valamint teljesen új gépészet, új villamoshálózat, új burkolatok, beltéri ajtók kerültek beépítésre.
A belső lakrész hűtését valamint fűtést 7 db modern inverteres klíma biztosítja.
Közművek közül a gáz kivételével minden bevezetésre került. (Gázcsonk az udvarban megtalálható)
Két villanyóra is felszerelésre került három fázissal. (igény szerint H tarifás óra is igényelhető.)
A napelemes rendszer telepítéséhez, az előkészítés kivitelezése is megtörtént.
A ház egy saroktelken található melynek köszönhetően két külön bejárattal rendelkezi. Az udvaron terasz és egy új 12 m2-s zárható tároló található.
A ház biztonságára kamerarendszer ügyel.
A beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi ingóság megbeszélés tárgya.
Ha Ön szeretne egy jó adottságokkal rendelkező családi házat, amit kisebb átalakítással akár két család is kényelemesen használhat, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Zalakaros, Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525314


+36 30

Ingatlannet kód: NET6525314

Az általad megtekintett eladó zalakarosi (Zalakaros) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m², míg a hozzá tartozó teleké 803 m². További jellemzői: az építés éve 1985. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 487 931 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525314. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.