star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakaros

  • 107 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 637 m²

    telek

Vételár:

58,5 millió Ft

Eladó ház Zalakaros 1. kép

Eladó ház Zalakaros

  • 107 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 637 m² telek

  • Eladó ház Zalakaros

  • 107m²


Ár:

58 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Melléképület
van
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Zalakaros városában eladóvá vált ez a kívül-belül felújított, két generációnak is alkalmas családi ház, mely kényelmes otthona lehet akár egy házaspárnak, vagy egy családnak is. Az ingatlan nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutca közepén helyezkedik el.Minden közmű rendelkezésre áll. A ház téglából épült, a déli és északi oldala szigetelt, pár éve új külső vakolatot is kapott. Ekkor a teljes tetőszerkezet és a csatornák is cserélve lettek. Az összes nyílászáró műanyag, hőszigetelt üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott. A szendvicspanellel kialakított előtér körben ablakos, déli fekvésű. A földszinten előtér, étkező, konyha, nappali, fürdőszoba+wc és tároló található mintegy 65 nm-en. Az 50 nm-es felső szintre belső kapcsolatos lépcső vezet. Itt nappali, két hálószoba, fürdő+wc és a jelenleg tárolónak használt konyha található, mely csempézett, víz és gáz-kiállással is rendelkezik. A két szint teljesen elkülöníthető, mivel az épületnek 2 bejárata is van.A fűtést és a melegvizet kondenzációs kombi-gázkazán szolgáltatja. A földszinten egy fatüzelésű kályha is használható szükség esetén.A 637 nm méretű telek rendezett, gyümölcsfák /cseresznye,meggy,barack,dió/ lombja biztosítja az árnyékos pihenés lehetőségét. A kert felőli oldalon egy nagyméretű, fából épült 28 nm-es melléképület helyezkedik el. Méreténél fogva sok féle tevékenységre, célra használható. A ház északi oldalán nagyméretű garázs, mely előtt még több autó is parkolhat a térköves udvaron. Az ingatlan elektromos kapuval ellátott. 


Elhelyezkedés

8749, Zalakaros, Mókus köz 6.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6651969


+36 30

Ingatlannet kód: 6651969

Az általad megtekintett eladó zalakarosi (Mókus köz 6.) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 58,5 millió Ft, négyzetméter ára 546 729 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Lajos hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651969. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.