star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalakomár

  • 131 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 830 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Zalakomár

  • 131 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 830 m² telek

  • Eladó ház Zalakomár

  • 131m²


Ár:

27 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Zalakarostól pár perce, Zalakomárban vált eladóvám, ez a 830m2-es telken, 1986-ban beton alapra épített, tégla falazattal rendelkező családi ház. Az ingatlant a tulajdonosa folyamatosan karban tartotta, melynek köszönheti jelenlegi korának megfelelő állapotát. A tető fedése cserép, a szalufák állapota megfelelő. A nyílászárok fa szerkezetűek, de dupla hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek. Fűtés vegyes tüzelésű kazán, mely radiátorok segítségével szolgáltatja a meleget. (A gáz is rendelkezésre áll a kazánházban, ahol egy régi gázkazán is megtalálható, de sajnos már korszerűtlen) Az ingatlan duplakomfortos hísz alsó-felső szinten is kialakításra kerültek a fürdők. A villamoshálózat réz vezeték, falon belül lecsövezve.
Belső lakrész helységei:
Alsószint: konyha nappali étkező egy légtérben, közlekedő, előszoba, kamra, tároló, kazánház, külön fürdő, külön mellékhelység.
Felső szint: 4 külön bejáratú szoba melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat is tartozik, fürdő mellékhelységgel együtt, közlekedő.
Az udvaron a gépkocsi parkolása garázsban megoldott, valamint kialakításra került egy fa szerkezetű kerti kiülő is.
Ha Ön szeretne egy családi házat nem messze Zalakarostól vagy a Balaton déli partjától, mely az autópálya közelségének köszönhetően 15 perc alatt megközelíthető, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Zalakomár, Zalakomár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603020


Az általad megtekintett eladó zalakomári (Zalakomár) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 830 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 206 107 Ft, ami a zalakomári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603020. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakomár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.