star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 078 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 078 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentgrót

  • 110m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Zalaszentgrót városához tartozó, Zalaudvarnok kedvelt településén, falusias környezetben, részben felújított családi ház eladó.

A település egy csendes, forgalomtól mentes mellékutcájában ajánlom figyelmébe ezt a remek elosztású családi házat, 2078 nm nagyságú, szépen rendezett területtel.

A 110 nm hasznos lakótérben, előszoba, 2 hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, háztartási helyiség és kamra kapott helyet.
Vegyes szerkezetű, tömés és tégla falazatú épület.
Tető szerkezete stabil, cserép héjazatú.
2022-ben komoly felújításon ment keresztül. A felújítás keretein belül a teljes villamos és vízhálózat cseréje megtörtént. Hőszigetelt, műanyag szerkezetű nyílászárók kerültek beépítésre.
Fűtésről fatüzelésű kályha és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak.
Egy-két belső helyiség és a külső homlokzat felújítása még hátra van, ezeket a leendő tulajdonos saját igénye és ízlése szerint alakíthatja.
A lakóház folytatásában több melléképület található. Hatalmas pajta épület és különböző tároló helyiségek.
Beton alapzatú, lemezgarázs biztosít egy autónak zárt és fedett helyet.
Telke sík, szabályos téglalap alakú. Veteményes, szőlő és számos gyümölcsfa gazdagítja a kertet.

Zalaszentgrót elhelyeztkedésének köszönhetően, kedvelt település. több nagyváros és fürdő település közelében taláható, pl: Zalaegerszeg , Keszthely , Hévíz ,Zalacsány és Kehidakustány.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődét, esetleg további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén. Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Fekete Bence
BJ Ingatlan


Elhelyezkedés

Zalaszentgrót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544477


+36 30

Ingatlannet kód: NET6544477

Az általad megtekintett eladó zalaszentgróti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 078 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 271 818 Ft, ami a zalaszentgróti átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Bence referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentgrót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.