star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Zalaszentgrót

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentgrót

  • 55m²


Ár:

32 500 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Zalaszentgrót - Csáford szőlőhegyén kínálom eladásra ezt az eredeti funkcióját tekintve pince-présházat, melyet állandó lakhatásra alkalmas komfortos házzá alakították át.

Az épület harminc éves, tégla építésú, cserép fedésű, felújított.

Az épülethez csatlakozik a 40 négyzetméteres, boltíves, hagyományos pince, mely méretével, és kitűnő állapotával a párját ritkítja a környéken

Az épület helységei:
- lakószoba,
- kamra,
- fürdőszoba,
- nappali - konyha.

Ezenkívül a tetőtérben további két szoba kialakítására van lehetőség.

A helységek padlózata járólap, menyezete kiváló állapotú látszógerendás parasztfödém.

A fűtés gázkonvektoros, az ingatlanban minden közmű megtalálható.

Külön említést érdemel a fürdőszoba és a konyha mozaikdíszitése, mely a tulajdonos kreativitását és kezemunkáját dícséri.

Az épület előtt hangulatos fedett terasz húzódik.

A közel 2000 négyzetméteres kerítetettlen, enyhén emelkedő kert felső része szőlő, alul a ház mellett egy fedett tároló is helyet kapott.

Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, kifüggesztésköteles, mely kb 4 hónapot vesz igénybe. Az ingatlan a teljes vételár ügyvédi letétbe helyezése után azonnal birtokba vehető.

Csáford közigazgatásilag Zalaszentgróthoz tartozik; ebben a kedves kisvároSban minden megtalálható: óvoda, iskola, rendelőintézet, patika, számos bevásárlási lehetőség, éttermek, kávézók, heti piac, és további szolgáltatások.

A város gyógyfürdővel is rendelkezik, de a Kehida Termál (10 perc), és a Hévízi Gyógytó (20 perc) sincsenek messze. Keszthely és a Balaton 25 perc alatt érhető el.

Ajánlom az ingatlant nyaralónak, vagy állandó lakhatásra.

Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.


Elhelyezkedés

Zalaszentgrót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578857


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578857

Az általad megtekintett eladó zalaszentgróti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 590 909 Ft, ami a zalaszentgróti átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentgrót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.