star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentlászló

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 5 440 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Zalaszentlászló

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 5 440 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentlászló

  • 90m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1961
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Zalaszentlászló központi részén ajánlom figyelmükbe ezt a kiváló állapotú családi házat. Tégla építésű, cserép tető fedéssel. Szigetelt! Nappali, három szoba. Gáz-cirkó fűtés. Garázs, mellék épületek. Fedett terasz. Nagy telek, gazdasági épületekkel. Udvara szépen gondozott, fákkal, dísz bokrokkal beültetett, Bekerített. Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő, autóbusz megálló.

-tégla építés, szigetelt
-gáz-cirkó fűtés
-nagy telek, gazdasági épületekkel
-garázs

Észak-déli irányban több kilométeren át elnyúló település Zala vármegye keleti ré-szén, Zalaszentgrót déli szomszédságában. Központján és az attól délre elterülő Gyülevész település-részen is a 7336-os út halad keresztül, de déli határát érinti a Kehidakustánytól észak felé vezető 7335-ös út is. Még egy útja minősül országos közútnak, ez a településközpont északi szélétől közel egy kilométerre északi irányban, kelet felé kiágazó, Sényére vezető 73 201-es út. Szomszédja nyugat felől Kallósd.
Egy adat szerint a középkorban Zalaszentlászlónál is volt híd a Zala keleti és a nyugati partja között, amely 1408-ban vámszedőhely volt.[4]
Érdekesség, hogy a települést érintette volna az 1847-ben tervezett Sopron-Kőszeg-Szombathely-Rum-Zalaszentgrót-Nagykanizsa vasútvonal.[5]
A 20. század elején Zala vármegye Zalaszentgróti járásához tartozott.
1977-ben hozzácsatolták a szomszédos Gyülevész községet.
A magyarországi Szentlászló nevű települések létrehozták a Szentlászló Szövetséget.
2002. június 8-án Szentlászló nevű Kárpát-medencei települések kétnapos találkozójára került sor a közép-zalai Zalaszentlászlón, tíz község – köztük erdélyiek és horvátországiak részvételével.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Nappali
1m²
Fürdőszoba
1m²

Elhelyezkedés

Zalaszentlászló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635598


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635598

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalaszentlászlói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 440 m². További jellemzői: az építés éve 1961, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 610 000 Ft, ami a zalaszentlászlói átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.