star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentmárton

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 052 m²

    telek

Vételár:

16,69 millió Ft

Eladó ház Zalaszentmárton

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 052 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentmárton

  • 85m²


Ár:

16 698 675 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

ZALASZENTMÁRTONBAN, A ZALAI DOMBSÁG KELETI LANKÁI KÖZT, IDILLI KÖRNYEZETBEN MEGBÚJÓ KICSI ZSÁKFALUBAN KÍNÁLUNK ELADÁSRA AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ PARASZTHÁZAT TELJES BERENDEZÉSÉVEL. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA!

A csupán 50 állandó lakót számláló, meghitt kis völgyben fekvő falu a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet része. Hévíz és a Balaton csak 25 km. Menetrendszerű autóbuszok Keszthely és Zalaegerszeg városokkal kötik össze.
Autentikusan megőrzött házaival, gondozott környezetével, ötletes programjaival, folyamatosan fejlődő infrastruktúrájával egyre több magyar és külhoni nyugalomra vágyó betelepülőt, nyaralót vonz. A kicsi községben pl. 9 éve kiépült egy önkormányzati szennyvíz gyűjtő hálózat és tisztítómű.
Az ajánlatunkban szereplő ingatlant külföldi tulajdonosai alakították, fejlesztették kellemes nyaralóvá, de állandó lakhatásra is megfelelő.

Jellemzői:
- 2050 m2- es keskeny, hosszú telek, melynek az alsó része hasznosított mint bekerített udvar, felső területe háborítatlan.
- A törzsépület jó állapotú száraz vályog-, a hozzáépített mintegy 30 m2-es részen tégla falazatú. A tető egységesen cserép fedésű.
- Villany, vízvezeték a házban, gázcsonk telken belül, a szennyvíz elvezetés a község csatorna hálózatára csatlakozott, .
- Fűtése jelenleg hagyományos fa tüzelésű, illetve egy palackos gázkályhával megoldott. Villanybojler állítja elő a meleg vizet.
Beosztása : veranda, étkező konyha, amiből az utcafront felé a nappali, a másik oldalra két hálószoba nyílik. Az elsőből a fürdőbe, a mögötte lévőből egy háztartási helyiségbe, tárolóba jutunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváltságos lehetőség, előre egyeztetett időpontban megtekinthető az ingatlan.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Terasz
9m²
Szoba
21m²
Fürdőszoba
3.5m²
Szoba
10m²
Konyha
14m²
Nappali
21m²
Előszoba
7.5m²

Elhelyezkedés

Zalaszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578571


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578571

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalaszentmártoni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 052 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 16,69 millió Ft, négyzetméter ára 196 455 Ft. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.