star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zalaszentmihály

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 787 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Zalaszentmihály

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 787 m² telek

  • Eladó ház Zalaszentmihály

  • 84m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Zalaszentmihályon egy 1787 m2-es telken fekvő, 84 m2-es 1960-ban épült családi ház.Az összközműves ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott.Több kisebb-nagyobb felújítás történt már, a teljes víz, villany hálózatot kicserélték, a konyha, Wc és a fürdő teljesen modern kinézetet kapott. A kisebbik szoba laminált járólappal, a nagyobbik remek állapotú hajópadlóval rendelkezik. A nappali plusz két szoba mellett található még egy étkező, konyha, külön WC, fürdő, mosókonyha valamint egy zárt terasz, amely egy kicsi lugas díszít. Az épületnek az egyik fala vályog, de amúgy 45 centis téglafalak dominálnak. A fűtését konvektorokkal valamint jó állapotú cserépkályhákkal oldották meg, amelyekhez felújították a kéményeket. A terület három részre tagolt, van egy előkert, egy lugassal. A hátsó udvarban fészerek illetve ólak, valamint az állattartáshoz alkalmas helyiségek vannak. A hátsókertben van 60 darab császárfa valamint gyümölcsfák. A ház rendelkezik egy 14 m2-es pincével is. A lakóingatlan területét a tulajdonos által felszerelt kamerarendszer védi.A településnek jó a közlekedése mind busz illetve vonat szempontjából. A falu 20 percre van a Balatontól valamint a közelben termálfürdők is találhatóak. A helység postával, óvodával, iskolával, orvosi rendelővel, gyógyszertárral és több élelmiszer bolttal is rendelkezik. A település rendezett, ahol halastó is van illetve egyre több külföldi választja letelepedés céljából. További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.

22000000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: HZ097703


Elhelyezkedés

Zalaszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583683


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583683

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalaszentmihályi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 787 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 261 905 Ft, ami a zalaszentmihályi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583683. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentmihály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.