star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zaránk

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 237 m²

    telek

Vételár:

6,4 millió Ft

Eladó ház Zaránk

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 237 m² telek

  • Eladó ház Zaránk

  • 60m²


Ár:

6 400 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: BZ/99698
ÁRCSÖKKENÉS!!!! Zaránkon 2237 nm-es telken, 60 nm-es, vegyes falazatú családi ház eladó. A ház nagyrészt vályogból épült, az előszoba, a kis szoba későbbi bővítés során épült hozzá téglából, szilikátból. A ház cseréptetős, amely az esőcsatornával együtt jó állapotban van. Az ingatlanban 2 szoba, konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba található, amelyben nemrég lett a villanybojler kicserélve. A fűtést 2 konvektor, kandalló és a fürdőben elektromos hősugárzó biztosítja. A nyílászárók hagyományos fa, de 2 ablak műanyagra lett cserélve. A ház mögött műhely, ólak is találhatóak, de a portán rengeteg melléképület van, amely a hagyományos falusi életvitelnek megfelelően készültek. Van garázs, tágas udvar és nagy kert, 19 db gyümölcsfa, de a kertet bérbe is lehet adni, ha valaki nem szeretne gazdálkodni. A szomszédságban rendezett ingatlanok találhatóak, a ház nagyon csendes, határra néző kilátással rendelkezik. Szennyvízcsatorna nincs, de egy iker derítő aknával rendelkezik az ingatlan. A település rendezett, boltok, iskola, óvoda, körzeti orvos, gyógyszertár, több buszmegálló is megtaláható. benne.
A térségben sok-sok munkalehetőség van Gyöngyösön, Hatvanban, vagy akár Hevesen is.
A település jól megközelíthető! Sűrű buszjárat van Gyöngyösre, Hevesre! Ha a Mátra közelségében szeretne otthont magának, nyugodt környezetben, jöjjön tekintse meg!
Az ingatlan tehermentes!
Ára minimálisan alkuképes!!!!
Részletre nem vásárolható meg és albérletbe sem kiadó.
Ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi hátérrel, energetikai tanúsítvány elkészíttetésével segítjük ügyfeleinket.
További részletes információkért és a megtekintéssel kapcsolatban érdeklődjön telefonon!


Elhelyezkedés

Zaránk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646843


Balázs Zoltánné  Gyöngyös

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


6 900 000 Ft

Zaránk

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 60m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646843

Balázs Zoltánné  Gyöngyös

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zaránki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 237 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 6,4 millió Ft, négyzetméter ára 106 667 Ft, ami a zaránki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balázs Zoltánné Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646843. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zaránk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.