star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zebegény

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 343 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Zebegény

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 343 m² telek

  • Eladó ház Zebegény

  • 75m²


Ár:

56 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Eladó családi ház Zebegény központjában!

Zebegény település a Duna bal partján, Pest megye északi részén, a Dunakanyarban található. Vele átellenben fekszik a Komárom-Esztergom megyei Pilismarót. A Budapest–Szob közötti villamosított vasúti fővonalon, illetve a 12-es főközlekedési úton közelíthető meg, utóbbiból itt ágazik ki Márianosztra irányába a 12 108-as út. Nyáron a Dunán, hajóval érhető el, illetve egész évben komppal Pilismarótról. A déli Börzsöny hegység nyugati oldalánál, a Malomvölgy patak partján fekszik.
Zebegény megyeszékhelytől (Budapest) való távolsága: 35 kilométer.

A festői szépségű Zebegény központi részén, mindenhez közel eladó egy 343 m2-es telekre épült 75 m2-es családi ház, mely 2 külön bejáratú lakrészre bontható.
Az ingatlan felújítandó, de elhelyezkedésénél és adottságainál fogva csodálatos, meghitt otthont teremthet belőle az új tulajdonosa. A ház teraszkapcsolatos melyről fantasztikus kilátásban gyönyörködhetünk és élvezhetjük a madárcsicsergős reggeleket, a jó levegőjű erdős környezetet. Mindezt úgy, hogy néhány percnyi sétára vagyunk a vasútállomástól és a bevásárlási lehetőségektől.
A jelenlegi tulajdonos a gázt bevezettette az ingatlanba, az egyik ingatlanrészben fürdőszobát alakított ki, de a másik részben is van erre lehetőség. A ház melegéről radiátoros gázfűtés gondoskodik.
Parkolásra átalakítás után az udvaron belül van lehetőség.
A ház nagyon jó környéken helyezkedik el, ezért vállalkozás céljára (vendégház, panzió, vendéglátás), vagy családok számára is kiváló helyet biztosíthat. Felújítás után szerethető ékszerdobozzá válhat!
Előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is várjuk megtekintésre.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes ingatlan tanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés, értékfelmérés
- Hiteltanácsadás és hitelügyintézés
- Biztosítási terület
- Jogi háttér biztosítása

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Zebegény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622982


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


250 000 000 Ft

Zebegény

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²

84 900 000 Ft

Zebegény

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 245m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622982

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zebegényi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 343 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 758 667 Ft, ami a zebegényi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Moys-Szabó Tünde referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zebegény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.