star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zirc

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 394 m²

    telek

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó ház Zirc

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 394 m² telek

  • Eladó ház Zirc

  • 75m²


Ár:

42 500 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Zirc központjában egy 75nm-es, három szobás családi házat.

Az ingatlan a belvárosban van ugyan, de az egyik legcsendesebb utcában, közvetlenül az arborétum szomszédságában, egy nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában. A telek mérete miatt könnyen karbantartható, az épület L alakja biztosítja a kert meghittségét, tuják szabnak gátat a kíváncsi tekinteteknek. A bővizű kútból lehetőség van a locsolásra. Az udvaron egy tároló rejti el a kerti szerszámokat. Az autót egy fedett beálló védi az időjárástól.

Az épületbe egy közlekedőn át lépünk be, ebből nyílik a nagy nappali a konyha és a sarokkádas fürdőszoba-wc. A nappaliból megközelíthető az egyik háló, amin keresztül elérhető elérhető a másik szoba. Ez utóbbi rendelkezik egy önálló bejárattal is az udvarról.

A ház közel 100 éve épült vastag kő falakkal, a hátsó épületrész utólag lett hozzáépítve, ez már téglából készült.

A tulajdonosok elkezdték a felújítást. A villany és vízvezetékek cseréje megtörtént. A nappaliban padlófűtés van, a többi helyiségben radiátoron keresztül történik a hőleadás. Rendelkezésre áll egy villanybojler is. Az eredeti belmagasságot gipszkarton álmennyezettel csökkentették a gazdaságosság jegyében.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a leírás, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Az ingatlanról videót is készítettünk, tekintse meg weboldalunkon! Regisztrációs szám: H467866
Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK, FALUSI CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakony / Zirc / ház /.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
6.4m²
Fürdőszoba
8.1m²
Közlekedő
1.7m²
Közlekedő
10.9m²
Szoba
10.9m²
Szoba
11.5m²
Szoba
25.6m²

Elhelyezkedés

Zirc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6518033


+36 70

Ingatlannet kód: NET6518033

Az általad megtekintett eladó zirci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 394 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami a zirci átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zirc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.