star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zirc

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 503 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Zirc

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 503 m² telek

  • Eladó ház Zirc

  • 140m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Csend, nyugalom, meghittség a Bakony fővárosában Zircen. Mindezzel jellemezhető a megvételre kínált ikerházrész

A 140m2-es, élhető elosztású épület két szintre tagozódik. A földszint ad helyet a közösségi élettereknek: előszoba, tágas nappali, étkező, konyha, kamra, tároló, vendég wc. A felső szinten, ahova egy kényelmes tölgyfalépcső visz, kapott helyet a négy szoba egy nappali és a kádas fürdőszoba, egy kellemes, kicsi, utcára néző erkély, amelyre két szobából is lehetőség van kilépni.

A tulajdonos jó ízléssel szépítgeti és tartja karban az épületet, a korszerűsítést, lehetőségei szerint, már elkezdte. A nyílászárók nagy része már műanyagra lett cserélve, a szobák és a felsőszinti nappali új padlóburkolatot kapott. A nappali dekoraltív gipszkarton álmennyezetébe, LED technológia került.

A ház fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A hőleadók hőfokszabályzós radiátorok. A melegvizet egy új villanybojler biztosítja.

A kert, méretéből adódóan könnyen karbantartható. Tűzrakóhely és kerti pavilon ad helyet baráti összejöveteleknek.

Az épület és a telek jelenleg még osztatlan közös, 1/3-2/3 arányban, de igény szerint a tulajdonos vállalja a társasházzá minősítést.

A környezet kellemes, Zirc kedvelt kertvárosi része, kedves, csendes szomszédokkal, pár percre a belvárostól.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, JÖJJÖN EL ÉS NÉZZE MEG, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Az ingatlan előzetes egyeztetés után megtekinthető!

Az ingatlanról videót is készítettünk, tekintse meg weboldalunkon! Regisztrációs szám: H460276

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakony / Zirc/ ház /
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Nappali
26m²
Wc
1m²
Előszoba
7.6m²
Kamra
1m²
Fürdőszoba
14.2m²
Konyha
11m²
étkező
11.5m²
Nappali
14.5m²
Szoba
18m²
Szoba
16m²
Szoba
14m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Zirc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612239


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612239

Az általad megtekintett eladó zirci ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 503 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 342 857 Ft. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612239. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zirc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.