star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zsombó

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó ház Zsombó

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Zsombó

  • 85m²


Ár:

45 900 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Zsombó , kiskertes részén , családi házas környezetben , 1343 m2-es telken épült , 85 m2-es , jelenleg 2 szobás családi ház eladó.
A téglaépítésű ház 1991-ben épült , azóta is folyamatosan karban tartott , korszerűsített , modernizált :
-új villamoshálózat , új hőszigetelt műanyag ablakok , redőnnyel , szúnyoghálóval ...
Elrendezését tekintve : 2 nagy szoba , külön fürdőszobákkal , nagy étkezőkonyha , 2 bejárata van , mind két bejárat előtt terasszal , az épülethez épült a garázs is , itt van kialakítva egy nyári konyha is és egy tökéletes borospince is épült a ház egyrésze alatt. A telek rendezett,egy része füvesített , térkövezett , betonozott.
A ház további lehetőségeket rejt ,pl a hátsó fedett terasz beépíthető + a nyári konyha is szobává alakítható és a tetőtérben kialakítható egy plusz szoba ....
Nagyszerű lehetőség , ha szeretne kertes házban lakni , nyugodt, csendes,természetközeli helyen .

Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal , akár hétvégén is !


Elhelyezkedés

Zsombó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547142


+36 70

Ingatlannet kód: NET6547142

Az általad megtekintett eladó zsombói családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 540 000 Ft, ami a zsombói átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Filó Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsombó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.