star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Bázakerettye

  • 2 416 m²

    alapterület
  • 55

    szoba
  • 6 936 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ipari Bázakerettye

  • 2 416 m² alapterület
  • 55 szoba
  • 6 936 m² telek

  • Eladó ipari Bázakerettye

  • 2 416m²


Ár:

135 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #164601 hivatkozási számú BÁZAKERETTYEI IPARI INGATLAN.

-A Zalai-dombság délnyugati részén fekszik; kelet-nyugati irányban a Borsfa-Lenti  közti 7537-es út  halad rajta végig ,Letenye felől a 7540-es   út  vezet a községbe. Innen indul még ki észak felé, a 7537-es útból kiágazva a 75 157-es út, Lasztonya felé.

-Több autóbuszjárat köti össze Lentivel és Letenyével .A község a  Csömödéri Állami Erdei Vasút vonalhálózata mellett található, így     turista szezonban két vonat Lentivel, további kettő pedig Csömödérrel is összeköti a települést

-Az irodaház épületek a falu közepén helyezkednek el. Megközelítése a 7-es főútról Nagykanizsa vagy Letenye felől 10km, jó minőségű   aszfalt úton, gépkocsival illetve autóbusszal lehetséges.

-Az épület jellemzői: magas beton alap, tégla fal, fa nyílászárók, cserép tető. A fűtést gázkonvektor biztosítja.

-6936 m2 összközműves belterületi telken három db épület található ,melynek bruttó alapterülete 2416m2,ebből a főépület 1516m2 ,iroda   épület 580m2 és a kiszolgáló épület 320m2.

-A környezet jó levegőjű, csendes, fás-ligetes. Az ingatlantól kb.800m-re gyógyhatású meleg vizes strandfürdő van ,melyet folyamatosan   bővítenek. A környezeti adottságok, tehát a pihenő, üdülő és rekreációs célú tevékenységeknek kedveznek.

-A feltételezett projekt, ami a látványterven szerepel a meglévő Főépület átalakítását célozza meg egy emelt szintű idősek otthona   kialakításával. A kiszolgáló épület egy  tisztasági festést követően megfelel a szükséges kiegészítő funkciók ellátására. Az iroda épület,   pedig orvosi rendelővé alakítható át.

-A főépület átalakítása során a tető átépítésével, újabb helyiségek kialakítása lehetséges a férőhely növelése céljából .

-Átalakítás után a főépület paraméterei a következőképpen alakulhatnak: Bruttó terület 1980m2, netto hasznos terület 1843m2.Lakószobák   száma: 55db ,lehetséges létszám 58-80 fő.Az átépítés során a 3.emeleti manzárd 160m2 szerkezetkész állapotra készül el ,egy következő fázisban eldönthető,  hogy milyen funkciót lásson el pl.: lakószobák, nővérszállás, vendégszobák, irodák, stb.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BÁZAKERETTYEI IPARI INGATLAN, vagy bármely más IPARI INGATLAN és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164601

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A IPARI INGATLAN VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Bázakerettye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558155


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558155

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bázakerettyei ipari 55 szobával rendelkezik (ebből 55 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 416 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 936 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 55 877 Ft. Az ingatlant Lipódi Erika referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bázakerettye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.