star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Békéscsaba

  • 879 m²

    alapterület
  • 5 292 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ipari Békéscsaba

  • 879 m² alapterület
  • 5 292 m² telek

  • Eladó ipari Békéscsaba

  • 879m²


Ár:

130 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Ipari ingatlan eladó Békéscsaba szélén, főúthoz közel, jól megközelíthető helyen.
A telek összesen 5292 nm (használati megállapodás alapján 794 nm másik tulajdonosé), így 4498 nm terület eladó, a tulajdoni lap szerint kivett üzem, raktár műhely és szolgálati lakás.
A telekre 2 nagykapus bejáraton jutunk be, amely teljesen körbekerített. A terület megfelelő védelemmel ellátott, kamerarendszer szolgálja a biztonságot. Összközműves.

A főépületben található két nagy és egy kisebb műhely. A nagyobb műhely szerelőaknás, hozzákapcsolódnak az irodák, pihenőhelyek, ebédlő, konyha, öltöző mosdóval és zuhanyzóval.
Az esztergaműhely jól felszerelt, akár külön bérbe is adható.
Az épület átlagos állapotú, szerkezetileg stabil tégla építésű. A műhelyekben a burkolat simított beton, a szociális helységekben kerámialap vagy parketta.
A fűtés több rendszerről is megoldható, jelenleg központi szilárd tüzelésű kazán van használatban (energia takarékos), de akár gázkazánnal is megoldható. A meleg vizet villanybojler biztosítja.

A vállalkozáshoz tartozik még:
- 5 állásos garázs, amelyek nagy méretű járművek tárolására alkalmasak,
- géprámpa (7,5 t teherbírású),
- hatósági engedéllyel rendelkező és üzemelő nagynyomású gépjármű mosó,
- hidrofor ház
- raktár épület
Az udvar nagyobb része betonnal burkolt.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában.

Ha kérdése van, állok szíves rendelkezésére elérhetőségeimen, akár hétvégén is! jó közlekedés, udvari gépjárműbeálló lehetőség, hidrofor, szerelőakna
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6182441


Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 879 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 292 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 147 895 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6182441. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.