star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Dörgicse

  • 25 m²

    alapterület
  • 156 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ipari Dörgicse

  • 25 m² alapterület
  • 156 m² telek

  • Eladó ipari Dörgicse

  • 25m²


Ár:

24 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Részpanorámás terület ELADÓ  KIS-DÖRGICSÉNA Casanetwork Balatonfüred Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2288 -as számú kiváló ugyan kicsi de hangulatos  területét KisDörgicsén KIS-DÖRGICSEI TERÜLET JELLEMZŐI:-156 nm telek, rajta egy 1890 -es években épült kő pince 25 nm, Má besorolású Rész panorámás mezőgazdasági terület - besorolásából adódóan nem beépíthető a terület, csak a rajta lévő pince újítható ,hasznosítható vagy bontandó- a pince felső részéről a Balaton és az azt körülvevő hegyvonulat szépségében gyönyörködhetünk-volt áram is lekötve és van egy árnyékszék is,víz csak kútfúrással megoldható vagy ballonos kihordással-nem kell füvet nyírni,betelepíteni, bájos hangulatos kis nyaraló alakítható ki belőle és még kényelmesen egy autó is elfér rajta-Balatonakalitól körülbelül 5 kilométerre északnyugatra helyezkedik el, a Balaton-felvidék középső részén- Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás alapkőzetű medencék egyikében, amit a település után Dörgicsei-medencének neveznekAmennyiben a CASANETWORK BALATONFÜRED irodája által kínált 2288- számú  vagy bármely kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a megadott számon.+36 20 421 5720 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.                                          "CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Helyiségek

Pince
25m²

Elhelyezkedés

Dörgicse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6528026


CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


1 021 600 000 Ft

Dörgicse

  • Szobák: 16
  • Alapterület: 1 000m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6528026

CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 156 m². További jellemzői: az építés éve 1890, a fal építési anyaga egyéb. Az ipari ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 996 000 Ft, ami a dörgicsei átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czifrák Magdolna referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dörgicse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.