star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Esztergom

  • 256 m²

    alapterület
  • 981 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ipari Esztergom

  • 256 m² alapterület
  • 981 m² telek

  • Eladó ipari Esztergom

  • 256m²


Ár:

88 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Esztergom egyik legértékesebb területén a Prímás szigeten eladó egy különleges 981 nm-es terület rajta egy 256 nm-es épülettel.
Hasznosítási lehetősége sokoldalú. Elhelyezhető funkciók: szolgáltató, vendéglátó, szálláshely, kiállítási, kongresszusi, oktatási, egészségügyi, sport.
A lapostetős épületből 150 m2 korábban edzőteremként működött, 100m2 pedig raktár.
A Prímás-sziget Esztergom egyik legnépszerűbb része azok számára, akik sportolni szeretnének, vagy vízparti élményekre vágynak a városban. A sziget hossza 2,7 km, a sétahajó-, a szárnyashajó-, és a kirándulóhajó járatok a szigeten található Hajóállomáson állnak meg. Innen néhány perces sétára van a Mária Valéria híd, amelyen – szintén pár perc gyaloglással – átsétálhatunk a Duna felett Párkányba. A hídról a Prímás-sziget, illetve a Várhegy látványa remek összképet alkot Esztergom legszebb dunai szakaszával.
A szigeten számos sportpálya van, itt helyezkedik el a Városi Sportcsarnok, és az Aquasziget Esztergom, amely nagyon népszerű élmény-, gyógy- és termálfürdő Esztergom belvárosától 10 perces sétára. A közelében található a Széchenyi tér, amely Esztergom főtere, de a Bazilika és a Szent István tér is könnyen megközelíthető távolságra fekszik.
A terület autóval és gyalog is könnyen megközelíthető.
A telek és az épület víz, csatorna, villany közművekkel ellátott. Távhő a telekhatárnál.
Az udvar részben szilárd burkolatú, részben zöldfelület.
A terület HÉSZ szerinti besorolása Különleges, közepes intenzitású terület.
Ha belvárosi területet keres vállalkozása számára, megtalálta. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdése van, hívjon bizalommal.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Esztergom, Helischer József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594443


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 256 m², míg a hozzá tartozó teleké 981 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 343 750 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.