star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Fertőd

  • 2 500 m²

    alapterület
  • 6 679 m²

    telek

Vételár:

471,5 millió Ft

Eladó ipari Fertőd

  • 2 500 m² alapterület
  • 6 679 m² telek

  • Eladó ipari Fertőd

  • 2 500m²


Ár:

471 500 000 Ft

Az ingatlanról:

A FERTŐDI-ESZTERHÁZY KASTÉLY KÖZELÉBEN ELADÓ EGY FEJLESZTÉSI TERÜLET, ÉPÜLETTEL!
FERTŐD-PAMHAGEN Szolgáltató- és Üzletház Fertőd város határában 6679 m2-es telken 1220 m2 bruttó alapterülettel épül, zöldmezős beruházásként, figyelemfelkeltő építészeti tömeg formával, minden irányból gépkocsival és kerékpárral is jól megközelíthető. A szolgáltató egységek 20 ill. 40 m2-es hasznos alapterületűek, kettő vagy több egység is egybenyitható, összevonható. 26 szolgáltatóegység kerül megépítésre. A szolgáltatóház két végén kettő, kétszintes étterem, ill. szolgáltató központ kerül kialakításra. Az épületegyüttes középső részén található átjáró fölött külső kétkarú főlépcsőn megközelíthető kétszintes, panorámás eszpresszó, cukrászda kap elhelyezést. Az épület homlokzata üvegportál kialakítású. Az épületegyüttes hossztengelyével párhuzamosan, a bejáratok előtt, árkádsor található.
 
A beruházás és építkezés a szükséges szakhatósági engedélyekkel és hozzájárulásokkal rendelkezik, a jóváhagyott tervek alapján épül. Az előzetes talajcsere, területfeltöltés és tereprendezés után elkészültek az alapozási munkálatok, valamint az épületszerkezet 70 %- a. Kiépítésre került 1000-1000 m hosszúságban a víz- és szennyvízcsatorna a Sarród községben lévő csatlakozási pontig. Az elektromos energiaellátás megépítéséhez szükséges kiviteli tervek készülnek. A lehajtó sávok és a szükséges útkorrekció tervein dolgoznak.
 
A beruházás térségi elhelyezkedése
FERTŐD-PAMHAGEN Szolgáltató- és Üzletház építési területe az Esterházy-kastélytól 2 km-re, az országhatártól 5 km-re található, az egész évben üzemelő határátkelőhelyhez vezető országút és kerékpárút mellett. A terület az országút egyetlen olyan frekventált kanyarulatában helyezkedik el, mely mindkét irányból, már több kilométeres távolságból is jól látható. A fejlesztés területétől 500 m-re található az Esterházy  család temetkezési sírdombja. A 85. sz. fő közlekedési út 4 km-es távolságban húzódik, így Sopron és Győr irányában jó közlekedési kapcsolatot, a Fertő-tó körüli kerékpárút a turisták szinte egész éves mozgását biztosítja.
Jelenleg az építési területtől közel 1000 m-re Fertőd irányában található körforgalomból lesz megközelíthető az épülő Termálfürdő és hozzá kapcsolódó komplexum. A területre az állam elővásárlási joggal rendelkezik.
 A beruházás illeszkedése a térségi fejlesztési tervekbe és az idegenforgalmi kiemelt termékcsoportok közé
Fertőd és az országhatár műút melletti terület fejlesztési tervében és az Általános Rendezési Tervben szereplő kiemelt terület, mely a térség turisztikai termékcsomagjában fontos szerepet tölt be. Új szolgáltatásaival a meglévő kínálat hiányosságait pótolja és a külföldi, valamint a hazai turisták keresletének megfelelő színvonalú és árú turisztikai terméket biztosít. Új, fontos szolgáltató létesítmény, ahol a kerékpáros-, falusi-, öko-, ifjúsági-, kemping-, természetjáró-, kastély-, műemléki-, bor-, gasztronómiai-, gyógy-, termál-, konferencia-, rendezvényturizmus alanyai is megtalálják a számukra értékes szolgáltatást, ellátást. Fontos összekötő láncszem Ausztria-Fertőd-Balf-Sopron idegenforgalmi tengely kialakulásában és a háttértelepülések feltárásában, ezen keresztül a turisztikai értékek bővítésében.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, ÉRTÉKESITÉS:
+36309481140
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, GYÓGY TÉR 3


Elhelyezkedés

Fertőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6273028


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


1 500 000 000 Ft

Fertőd, Fertőd, Bartók Béla utca 15

  • Alapterület: 1 960m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6273028

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 679 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Az ipari ára 471,5 millió Ft, négyzetméter ára 188 600 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6273028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.