star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 400 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 586 m²

    telek

Vételár:

118 millió Ft

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 400 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 586 m² telek

  • Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 400m²


Ár:

118 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegyében Hódmezővásárhelyen, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető övezetben önálló telephely eladó, mely egyrésze lakásnak lett kialakítva.
A telephely 1586 nm-es teljes egészében szilárd burkolattal rendelkező telek, amelyen az 1950-es években 572 nm-es, tégla falazattal rendelkező épület áll, ebből 210 nm lakrésznek alakított, 2018-ban teljes felújítást kapott.
Az alábbi részekből áll:
- 210 nm irodaterület/ szobák, konyha,
- 362 nm-en ipari beton aljzattal, több helyiségben hidegburkolattal, 3 m belmagasságú raktárokat, öltözőket, hűtőházakat alakítottak ki.
- szigetelt födémmel, álmennyezettel rendelkező helyiségek.
- szociális blokk, pluszos hőtartományt biztosító hűtő raktárak
- jelenleg több egységből álló, egybe nyitható raktár terület.
Az áramellátást 43 KW-os napelem biztosítja, a meleget pedig napelemről üzemelő elektromos kazán, padlófűtésen keresztül.
2018-ban a felújítás során, réz vezetéket húztak be a régi helyére.
A nyílászárókat 3 rétegű hőszigetelt hungaropan üvegre cserélték, a fentieket figyelembe véve, nagyon takarékos az ingatlan fenttartása. A gáz is be van vezetve.
Az ingatlan korábban húsfeldolgozóként üzemelt, továbbra is lehet ugyan az, vagy zöldség-gyümölcs feldolgozó. Itt az Alföldön bőven van beszerzési lehetőség mindenre. Az iroda helyiségek úgy lettek kialakítva, hogy ezek családi házként is használhatók.
A várost elkerülő 47-es főút kb 2 km. Az autópálya 20 km. Szeged 25 km.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni. Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő
30-416-2393
Pro Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, napelem
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6537104


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca) ipari 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 586 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 118 millió Ft, négyzetméter ára 295 000 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537104. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.