star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 380 m²

    alapterület

Vételár:

10 millió Ft

Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 380 m² alapterület

  • Eladó ipari Hódmezővásárhely

  • 380m²


Ár:

10 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Fantasztikus lehetőség! Eladó egy 380 m² térrel rendelkező 2 egyben lévő pince Hódmezővásárhely város belvárosában. A teljes felújítást igénylő állapotban lévő ingatlanban akár azonnal megkezdheti új karrierjét vagy birtokba veheti. A közelben szuper jó közlekedéssel rendelkező tömegközlekedési hálózat található, így könnyen elérhető bármilyen célpont. Az ingatlan nagy potenciállal bír, így biztosan megtalálja helyét a városban. Ne habozzon, látogasson el ehhez az óriási lehetőséghez, élvezze a díjmentesen hozzáférhető szolgáltatásokat. Kérjen információt most!
Az ügyvédi munka szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni. Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.
Szabó Ernő
30-416-2393
Pro Ingatlanértékesítő jó közlekedés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Andrássy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6537563


Az ipari ingatlanról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m². További jellemzői: az építés éve 1950. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 26 316 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 80%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.