star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Jánoshalma

  • 21 474 m²

    alapterület

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ipari Jánoshalma

  • 21 474 m² alapterület

  • Eladó ipari Jánoshalma

  • 21 474m²


Ár:

250 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

ELADÓ JÁNOSHALMÁN TÖBB MINT 2 HEKTÁROS GRANDIÓZUS NAGYSÁGÚ IPARI OBJEKTUM!Duna-Tisza közén, Kiskunhalastól 20 km-re, Bajától 30 km-re az 54 és 55 számú főutak között, a hamarosan átadásra kerülő Budapest-Belgrád vasútvonal közelében, saját ipari vágánnyal rendelkező telephely amely magában foglal hűtőházat, irodaházat, raktárakat és egyéb kiszolgáló helyiségeket, a beépítettsége 50 %, az épületek összes területe meghaladja az 1 hektárt! Az épületegyüttes az 1970-es években épült 80 cm-es betonsáv alapra, a szerkezeti megoldások, kialakított óriási terek, a tevékenységi körök széles skálájának biztosíthatnak nagyszerű helyszínt. A potenciális vevő gondolkodhat logisztikai központ létesítésében, gyártósorok elhelyezésében, elláthat raktározási feladatokat is, tárolhat nagy mennyiségű ruhaneműt, műtrágyát, gabonaféléket is de akár több ezer konténert is betárolhat. Óriási lehetőséget hordoz magában az több mint 2000 nm területű, nagy teljesítményű, ammóniás rendszerrel működő hűtőház is amely kedvező üzemeltetési költséggel működtethető. A telep víz, villany és csatorna hálózattal rendelkezik, a teljesítmény lekötések a tevékenységhez szükséges méretben növelhetőek. A telephelyen található egy 40 tonnás analóg hídmérleg, az ingatlanon belüli közlekedéshez hatalmas felületű térbeton áll rendelkezésre. Jánoshalmán és térségében kevés a munkalehetőség, ezért gyakorlatilag korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre a szakképzett és szakképzetlen munkaerő!További információkért kérem keressen a megadott elérhetőségeim egyikén!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: IP074728


Elhelyezkedés

Jánoshalma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627813


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627813

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 21 474 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 11 642 Ft, ami a jánoshalmai átlaghoz képest 65%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánoshalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.