star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Kazincbarcika

  • 320 m²

    alapterület
  • 3 000 m²

    telek

Vételár:

109 ezer Ft

Eladó ipari Kazincbarcika

  • 320 m² alapterület
  • 3 000 m² telek

  • Eladó ipari Kazincbarcika

  • 320m²


Ár:

109 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Kazincbarcikán eladó 320 m2, jelenleg apartmanként működő ingatlan, mely alkalmas irodának, rendelőnek, vagy egyéb üzleti tevékenységnek, cég részére telephelynek is. A város központi részén elhelyezkedő ingatlan jelenleg szálláshelyként működik, mely összesen 24 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A két bejárattal rendelkező téglaépítésű, a homlokzatra 4 cm szigetelés került. Tető betonfödém 5 cm szigeteléssel ellátott. Az ablakok és a bejárati ajtók hőszigetelt fából készültek, így biztosítják a gazdaságos fenntartást. Fűtésről egy 3 éve felszerelt kondenzációs kazán gondoskodik. A melegvízellátást egy 500 l-es bojler biztosítja. A ingatlan áramellátásának korszerűsítése nemrég fejeződött be, napelemek lettek elhelyezve. Ezzel egyidőben 5 db nagyteljesítményű inverteres klíma került elhelyezésre, mellyel a teljes áramellátást szeretnék biztosítani a tulajdonosok. Az ingatlanban nagyméretű szobák találhatóak, melyekhez zuhanyzós fürdőszobák, toaletthelyiségek tartoznak. Az ingatlan egy 3000m2 -es telken fekszik, aminek egy része több beállásos parkolónak lett kialakítva, de tartozik a szálláshelyhez egy kis kertrész, ahol a szabadtéri sütésre és főzésre van lehetőség. Összességében ajánlom az ingatlant azon kedves ügyfeleknek, akik szeretnének egy olyan ingatlant aminek a rezsiköltségét nem befolyásolja a gáz és az elektromos energia drasztikus áremelkedése! Az ingatlant akár céggel (teljesen tartozásmentes, tiszta) együtt is eladó!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van azzal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Kazincbarcika


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643730


HASONLÓ INGATLANOK


510 000 000 Ft

Kazincbarcika

  • Alapterület: 29 646m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643730

Az ipari ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 320 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 000 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa elektromos. Az ipari ára 109 ezer Ft, négyzetméter ára 341 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 96%-kal alacsonyabb. Az ingatlant DUNA HOUSE referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643730. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.