star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Kiskunhalas

  • 385 m²

    alapterület
  • 967 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ipari Kiskunhalas

  • 385 m² alapterület
  • 967 m² telek

  • Eladó ipari Kiskunhalas

  • 385m²


Ár:

145 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiskunhalason, 967 m2-es telekterületen lévő, gazdaságosan üzemelő autószerelő műhely és egy 5 szobás családi ház egyben ELADÓ! A műhely részleg közel 100 m2-es, több jármű beállására alkalmas, gáz (cirkó) fűtéses, mosdóval rendelkező épületrész. A családi ház 4 szoba+nappalis, 1997-ben épült, közel 300 m2-es épület, melyben a fűtés vegyes tüzelésű és gáz (cirkó) központi fűtés rendszerrel van megoldva. Az épület 10 KW-os napelemes rendszerrel felszerelt (szaldós elszámolású), szinte rezsimentes ingatlan, mivel az épületben a 4 db klímaberendezés is üzemel. A vételár részét képezi a műhelyben található összes gép és szerszám, ami a folyamatos üzemeltetést biztosítja. A műhelyt folyamatosan bérlik, ezért a lakóház bérbeadása esetén egy tökéletes, nagy hozamot biztosító befektetés lehet bárki számára.

Főbb jellemzők:
- Jelenleg is gazdaságosan üzemeltetett autószerelő műhely, teljes gépesítéssel.
- Érvényes jármű szerelési szerződéssel rendelkező műhely. Jelenleg ki van adva bérbe.
- 4 szoba+nappalis, 1997-ben épült családi ház is a vételár része.
- 4 db klímaberendezés.
- 10 KW-os napelemes rendszer 2023-ban felszerelve! (Szaldós elszámolás, szinte rezsimentes ingatlan.)
-Jó megközelíthetőség.
- Tehermentes, gyorsan birtokba vehető, rendezett jogi hátterű ingatlan.​
- Csere beszámítási lehetőség: lakás, munkagép stb. (opcionális)

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskunhalas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6435346


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6435346

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 385 m², míg a hozzá tartozó teleké 967 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ipari ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 376 623 Ft. Az ingatlant Farkas László referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6435346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.