star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Magyarszombatfa

  • 664 m²

    alapterület

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ipari Magyarszombatfa

  • 664 m² alapterület

  • Eladó ipari Magyarszombatfa

  • 664m²


Ár:

43 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Az Őrség egyik legszebb részén Vas megyében, Magyarszombatfán található volt határőr őrs keresi vállalkozni vágyó új tulajdonosát. A Szlovén határ mellett 2,7 ha-i terület alkalmas egy biofalu kialakítására, melynek életre hívását a helyi rendezési terv lehetővé teszi.A két helyrajzi számon szereplő földterület KÜ4 (különleges terület és övezetei) -es besorolású. A területen meglévő vagy új épületekben:-kereskedelmi szállás-vendéglátás-kereskedelmi, szolgáltató tevékenység-oktatási tevékenység-művelődési tevékenység-szórakoztató tevékenység-művészeti tevékenység-egészségügyi, szociális tevékenység-sportlétesítmény-vallási tevékenység-nem zavaró hatású kézműipari tevékenységcélját szolgáló rendeltetési egységek, valamint rendeltetésszerű működésükhöz szükséges egyéb építmények helyezhetők el. A területen 3 nagyobb épület található, egy fúrt kút és egy víztorony. Szlovénia közelsége, a Göcsej iránti nagyfokú érdeklődés a túristák részéről garantálja, hogy befektetése maximálisan meg fog térülni! A hirdetésben szereplő ár + Áfa-val értendő! További információért hívjon bizalommal.
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: IP026387-IN


Elhelyezkedés

Magyarszombatfa, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6524566


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6524566

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 664 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Az ipari ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 64 759 Ft. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyarszombatfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.