star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Mende

  • 1 450 m²

    alapterület
  • 4 700 m²

    telek

Vételár:

350 millió Ft

Eladó ipari Mende

  • 1 450 m² alapterület
  • 4 700 m² telek

  • Eladó ipari Mende

  • 1 450m²


Ár:

350 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

IPARI TERÜLETET VAGY RAKTÁRAT KERES?
MEGTALÁLTA A KÖRNYÉK LEGJOBB nm ÁRÁT!
ÁRESÉS! 398 M Ft helyett!

Kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület 3 épülettel eladó vagy kiadó, kiváló közlekedés mellett (behajtási engedély nélküli szállítási útvonal)!

M0 autópályától kb 9-10 km-re, Mendén, egyszerű kamionbejárás mellett, főútról könnyen megközelíthetően ELADÓ vagy KIADÓ (4.8 euro /nm helyett MOST 2.8 euro) hosszú távra is egy 4700 nm-es területen (GKSZ) lévő 3 egység: egy 732nm téglaépület és 2 csarnok : 570 és 150 nm A csarnokok újszerű ,PIR töltetű hőszigetelt szendvicspanel csarnok.

3 egysége + tűzvédelem:
- 732 nm-es jó állapotú, saját fűtéssel rendelkező tégla kétszintes épület nagy termekkel , irodahelyiséggel melléképülettel, padlástérrel és vizesblokkokkal (női és férfi mosdó, zuhanyzó, öltöző) van kialakítva, felújított, fedett terasszal is rendelkezik. Hasznosítása széleskörű lehet, ügyfélfogadásra, gyártásra és raktározásra is egyaránt tökéletesen alkalmas, kulturált környezet. (Jó közlekedés mellett). Az épület az 1800-as években épült és homlokzata miatt műemlék épület.
-570nm-es nagycsarnok újszerű (2018) PIR töltetű hőszigetelt szendvicspanel csarnok, saját fűtéssel, vizesblokkokkal (mosdók). Jelenleg 2 nagycsarnokrészre, egy folyosóra, kazánházra, mosdó-öltözö részre és 2 zárható kisebb tárolóra van kialakítva. Belmagassága : 4.6m. Ajtói 2.5, 2.8m magasak. A csarnok műhelynek, szállításra, raktározásra, ipari tevékenységre, gyártásra is kiválóan alkalmas. Jól átgondoltan megépitett, minden követelménynek megfelelő modern csarnok.
-150 nm-es kiscsarnok szintén 2018-ban épült új hőszigetelt csarnok
-A telek szélén fedett, betonozott, ujszerű tároló is kiépített a kültéri munkák vagy tárolások céljára
-A telken fúrt kút és oltó víz tároló tartály is található a tűzvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelően.

Áram:
Az ipariáram egy új trafóházzal bővített 3*80A teljesítményű és mivel a kérvények már elbírálásra kerültek, igy igény szerint bármikor tovább bővíthető 3*315A-es és 3*630A-es teljesítményre hosszas várakozás nélkül!

Közmű:
A telken víz és gázbekötés is van.(csatorna nincs)
Ipari vasút lehetőség a közelben.

Lehetőségek:
ELADÁS és a KIADÁS is lehet külön vagy egyben, de ha külön-külön érdekesek az egységek, arról tárgyalni szükséges.

A terület pontos címe Irodánkban személyesen átvehető, a részletes dokumentáció a tulajdonossal való megbeszéléskor megtekinthető.

Hívását bizalommal fogadom.
Tekintse meg további ipari ingatlanjainkat.

.....


Elhelyezkedés

Mende


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6586735


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6586735

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 700 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Az ipari ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 241 379 Ft. Az ingatlant Kállai-Balogh Regina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mende ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.