star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Mindszent

  • 3 251 m²

    alapterület
  • 3 251 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ipari Mindszent

  • 3 251 m² alapterület
  • 3 251 m² telek

  • Eladó ipari Mindszent

  • 3 251m²


Ár:

89 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődők!

Ipari Ingatlan Közel a Város Központjához, Mindszenten.

Ez az ingatlan ideális lehetőséget kínál a vállalkozóknak és befektetőknek, akik szeretnék kihasználni az ipari tevékenységekkel járó előnyöket.
Főbb jellemzők:
- Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan stratégiailag tökéletes helyen található, mindössze néhány percre a város központjától. Ez lehetővé teszi az egyszerű hozzáférést az üzletekhez, szolgáltatásokhoz és a közlekedési főútvonalakhoz, ami kényelmet és kiváló üzleti lehetőségeket biztosít.
- Széleskörűen felhasználható terület: Az ingatlan összesen 3251 nm2 területtel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szabad fejlesztési lehetőségeket és az ipari tevékenységek bővítését.
- A főépület 542 nm2 melynek több, utcáról nyíló bejárata is van, így elegendő helyet biztosít a termeléshez, raktározáshoz vagy bármely ipari célra.
- Főépület mellett található egy könnyűszerkezetes tároló.
- A telken található egy melléképület amely műhely ként üzemel és egy iroda is kialakításra került benne.
- Felújítandó állapot: Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, ami az új tulajdonos számára fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy az ingatlant saját igényei és vállalkozása követelményei szerint alakítsa át. Az alapvető közművek, mint a víz, gáz, villany és a csatorna, már be vannak kötve, ami elősegíti az építési és fejlesztési folyamatokat.

Az ingatlan tehermentes.Ez egy ideális lehetőség a vállalkozásoknak és befektetőknek, akik új üzleti kihívásokat keresnek vagy bővíteni szeretnék meglévő tevékenységeiket.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken.


Tel: 06 30 397 0429
E-mail: pap.patrik@ving.hu jó közlekedés, közeli belváros, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mindszent, Mindszent


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6517202


+36 30

Ingatlannet kód: NET6517202


Az ipari ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 251 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 251 m². További jellemzői: az építés éve 1875. Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 27 376 Ft. Az ingatlant Pap Patrik referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517202. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mindszent ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.