star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Miskolc, Újdiósgyőr

  • 1 915 m²

    alapterület
  • 1 266 m²

    telek

Vételár:

125,2 millió Ft

Eladó ipari Miskolc, Újdiósgyőr

  • 1 915 m² alapterület
  • 1 266 m² telek

  • Eladó ipari Miskolc, Újdiósgyőr

  • 1 915m²


Ár:

125 200 000 Ft

Az ingatlanról:

Miskolc Újdiósgyőr, Győri kapu határán fekvő rendezvények, oktatás, és különböző szakkörök számára kialakított ingatlan eladó!

Az épület összes hasznos alapterülete: 1 915 m²
Az épület összes redukált alapterülete: 1624m²

A telekingatlan leírása:
A teljesen körbekerített ingatlan földterülete 1266m², mely szabályos téglalap alakot formál, sík domborzati viszonyok mellett. Az épülettel nem fedett rész kb. 344m², teljes felületén aszfalt burkolattal rendelkezik és a belső közlekedést szolgálja. A parkolás közterületen megoldott.
A telek összközműves (villany-, víz-, gázellátás és szennyvízcsatorna), de az épületbe a gázközmű nincs bevezetve.

Az épület leírása:
Az ingatlanon található épület két részből áll, az első - utcafronti "A"- részt 1936-1940 között, a második részt "B"- amely az eredeti épület mögött kapott helyet -az 1960-as években építették.

Az utcafronti épület (A épület) alagsor + földszint + emelet + padlástér tagolású. Az alagsorban tárolók, és egy férfi WC található. A földszinten porta, irodák, klubhelyiség, továbbá a színháztere, melynek mérete 378 m2, befogadóképessége 300 fő. Az emeleten könyvtár, olvasóterem, ifjúsági terem található. A padlástér egy kis része beépített, amely jelenleg raktárként funkcionál.

Az épület másik szárnya (B épület) pince + alagsor + földszint + 2 emelet tagolású. A pincében található az ingatlan fűtését biztosító 2 db széntüzelésű kazán, (ezek nem üzemképesek), egy széntároló, egy salaktároló, műhelyek, öltöző és egy zuhanyzó + WC. Az alagsorban egy tároló továbbá van még egy helyiség. A földszinten és az 1-2 emeleten több, különböző féle tevékenység folytatására alkalmas helyiség, kiszolgáló helyiségek, női-férfi öltözők vizesblokkokkal lettek kialakítva.

Az épületek műszaki állapota megfelelő, de részleges felújításra szorul. Nagyobb beruházású felújítás 2010-2015 között volt, ekkor a tetőfelújítás is megtörtént, a meglévő palafedésű tető megtartása mellett, bitumenes zsindelyfedést kapott az épület. Továbbá a nyílászárókat - az új szárny földszinti részét kivéve - műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakokra cserélték.

Közlekedés:
Az ingatlan egészének megközelítése kiváló, burkolt utak állnak rendelkezésre a gyalogos, és a gépkocsiforgalom számára. Ugyanezzel jellemezhető a tömegközlekedési kapcsolata, hiszen a városi autóbusz és villamos megállója az épülettől 150 m-en belül található.


Elhelyezkedés

Miskolc, Újdiósgyőr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6463920


+36 20

Ingatlannet kód: NET6463920


Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 915 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 266 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 125,2 millió Ft, négyzetméter ára 65 379 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Alán referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463920. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Újdiósgyőr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.