star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Monoszló

  • 118 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 6 018 m²

    telek

Vételár:

98,9 millió Ft

Eladó ipari Monoszló

  • 118 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 6 018 m² telek

  • Eladó ipari Monoszló

  • 118m²


Ár:

98 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2449-es számú, KÉT FELÚJÍTOTT ÉPÜLETTEL rendelkező MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETÉT MONOSZLÓN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált MONOSZLÓN található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői:- a két felújított épülettel rendelkező MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET Monoszló település központjához közel 3-4 percre található- erdővel övezett, tájpanorámával ( Badacsony ,Tóti , Gulács hegyekre ) rendelkező terület- könnyű megközelíthetősége minden évszakban, aszfaltos és múrvás úton történik- öt helyrajzi számon van a 6018 m2 terület ( tul.lap szerint gyümölcsös besorolású ) körbe van kerítve és riasztóval védett- a birtokon kettő felújított épület található ami 60m2 és 58m2 és a tulajdoni lapon szerepelnek- a nagyobbik épület volt vincellér ház, lakhatásra alkalmas, részben bútorozott és boltíves borospince is tartozik hozzá- kisebbik épület szőlő feldolgozó helyiségből és boltíves borospincéből álló gazdasági épület- az épületek új tetőszerkezetet, nyílászárókat és új homlokzati vakolást kaptak Balaton-felvidékre jellemző stílusban- a birtokon 40-45 bőven termő gyümölcsfa ( körte, szilva, alma, nektarin, kajszi, dió, mandula, birsalma, ribizli, egres ) található- vízvételi lehetőség jelenleg ciszterna által történik, de a közelben van lehetőség vezetékes víz lekötésére is - az ingatlan árammal való ellátására is van lehetőség ( a környékbeli pince tulajdonosok révén hálózat fejlesztési kérelmet indítottak el mely jelentősen csökkenti az egyedi csatlakozási költségeket )- kifüggesztés köteles ingatlan , per és tehermentes- Monoszló a Balatontól 6 kilométerre északra, a Káli-medence keleti szomszédságában megbújó, mindössze két község területét magában foglaló, kis Monoszlói-medencében található. Ez a terület a Balaton-felvidék egyik legrejtettebb völgye, áthaladó útja 2019-ig nem volt, ma is csak Balatoncsicsó felé van, a völgyben található zsákfalu, Balatonhenye felé nincs közúti összeköttetés.- Amennyiben a 2449-es számú a CASANETWORK által kínált MONOSZLÓ  területén található GAZDASÁGI ÉPÜLET vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Helyiségek

Pince
15m²
Pince
15m²
Konyha
15m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Monoszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623188


HASONLÓ INGATLANOK


135 000 000 Ft

Monoszló

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623188


Az általad megtekintett eladó monoszlói ipari 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 018 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes. Az ipari ára 98,9 millió Ft, négyzetméter ára 838 136 Ft, ami a monoszlói átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623188. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monoszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.