star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321 m²

    alapterület

Vételár:

590,08 millió Ft

Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321 m² alapterület

  • Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321m²


Ár:

590 085 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség Magyarország nyugati felében, az osztrák határ mentén, a Pinka völgyében. Kiváló lehetőség akár magán, akár üzleti célra is.Az ingatlan komplexum Pornóapátiban található. Ez a Vas megyei település közvetlenül kapcsolódik az azonos kultúrkörbe tartozó szomszédos osztrák térséghez, ezen belül is Bildein, illetve Deutsch Schützen településekhez.Pornóapáti település a Vas-hegy sajátos klímájának, a Pinka völgye és a kiterjedt erdőségek üdülésre, kirándulásra kiválóan alkalmas egyedülálló mikroklímájának köszönhetően mindig Szombathely és a megye egyik legjelentősebb kiránduló övezetének számított. A környezet adottságai kiváló lehetőséget kínálnak a tájturizmus jellegű idegenforgalomra (regenerációs üdülésre, természetjáró túrákra, kijelölt tanösvények, geológiai gyűjtőutak, gombatúra), az agroturizmusra (szőlészet-borászat, vadászat, horgászat, lovaglás). A bővizű Pinka folyó a jó vízminősége és kedvező földrajzi helyzete miatt fürdésre alkalmas. A környezet adottságai, turisztikai értékei, a vadászati és halászati lehetőségek, a település sajátos nemzetiségi kultúrája és hagyományai, határ menti fekvése a tájturizmus kedvelt célpontja.Különösen jelentős a kerékpáros turizmus. A Fertő tónál Ausztriából érkező és az Adriáig vezető nemzetközi kerékpárút összekötő része a Vashegy kerékpárút amely már évek óta kedvelt úti célja a turistáknak.A 2 hektáros telken 2 ingatlan helyezkedik el, melyek paraméterei a következők:1.) Apartmanház2016-ban került átadásra a 4 db külön bejárattal rendelkező, 52m2-es apartmanlakás, mely összesen 16 személy elszállásolására alkalmas. Padlásterében egy tágas wellness lett kialakítva. A téglából felépített ház szigetelt, a négy egységnek központi automata adagolású pellet kazánja van. A rendszer kiegészítéseként napkollektor rendszer került kiépítésre.2.)A már meglévő épületben, mely egy hatalmas istálló épületből átalakított és luxus minőségben kivitelezett munka eredménye, 4 db különböző méretű LAKÁST alakított ki a tulajdonos. Az épület kívülről fával burkolt, mely igazán vidéki hangulatot kölcsönöz.A lakások méretei:1. sz. lakás: 154 nm + 28,5 nm + 7,16 nm teraszok2. sz lakás: 40 nm3. sz lakás: 45 nm + 14,25 nm terasz4. sz. lakás: 88 nm + 14,68 nm teraszEzen épület része MÉG 596 nm hasznosítható alapterület ÚJABB APARTMANOK/LAKÁSOK létrehozására.Az épület TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ, mely bruttó 906 nm.A vételár tartalmazza az egész épület homlokzatának fával való burkolását, de a belső kialakítást nem.A terület földhivatali besorolása KG, mely kereskedelmi, szolgáltató terület.Előírások:- beépítés módja: szabadonálló- telek min. szélessége: 25 m*- telek min. mélysége: 50 m*- min telek terület: 1500 m2*- beépítési %: 40 %- legnagyobb építménymagasság: 6,0 m- legkisebb zöldfelület aránya 20 %Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, keressen elérhetőségeimen.

Referencia szám: AL049789-IN


Elhelyezkedés

Pornóapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546897


HASONLÓ INGATLANOK


590 085 000 Ft

Pornóapáti

  • Alapterület: 1 321m²

590 085 000 Ft

Pornóapáti

  • Alapterület: 1 321m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546897


Az ipari ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 321 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Az ipari ára 590,08 millió Ft, négyzetméter ára 446 696 Ft, ami a pornóapáti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pornóapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.