star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Rábcakapi

  • 250 m²

    alapterület
  • 4 180 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ipari Rábcakapi

  • 250 m² alapterület
  • 4 180 m² telek

  • Eladó ipari Rábcakapi

  • 250m²


Ár:

85 000 000 Ft

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUMNÁL,
KIZÁRÓLAG NÁLAM!!

MŰKÖDŐ VÁLLAKOZÁS, KOMPLETT KNOW-HOW, AKÁR CÉGGEL EGYÜTT!

Győr-Moson-Sopron Megyében, a Győrt, Csornát, Sopront összekötő M85-ös autóúttól 8km-re, M1-es autópályától 25 km-re kiváló infrastruktúrával eladó ezen 4175 nm-es közművesített telekre épült, 250nm-es felépítmény, a komplett berendezésekkel együtt.
Az épület szendvicspanelből épült, korszerű, energetikailag hatékony, különösebb ráfordítás nélkül átvehető, TEHERMENTES.
Közműhálózat kiépített megfelelő mennyiségben!

Az ingatlanban jelenleg egy tejüzem működik. A vételár tartalmazza a komplett berendezést is illetve eladó a felépítmény maga, amennyiben arra lenne igény.

Az ingatlan céggel együtt is eladó, ezen cégben még 2 db hűtőkocsi van.

Amennyiben a gépekkel együtt érdekelné az ingatlan akkor a komplett géplistát kérésre átküldjük Önnek. Az ingatlan értékesítése nem ÁFÁS, de a cég tulajdonát képező tejipari gépek, berendezések igen.
Tehát az üzem is és a cég is eladó egyben is, külön is. Alapvetően mi egyben szeretnénk eladni a jelenleg felépített gyártási technológia miatt, de nem zárkózunk el más ajánlattól sem, megegyezés kérdése.

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Rábcakapi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6437730


Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6437730

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 180 m². Az ipari ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 340 000 Ft. Az ingatlant Csöglei Gyöngyvér referens az Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6437730. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rábcakapi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.