star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Ráckeve

  • 850 m²

    alapterület
  • 3 953 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ipari Ráckeve

  • 850 m² alapterület
  • 3 953 m² telek

  • Eladó ipari Ráckeve

  • 850m²


Ár:

149 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

EGYEDI LEHETŐSÉG A PIACON!
RÁCKEVE KÖZPONTJÁBAN IPARTELEP ELADÓ!

A Mátyás tér közelében, központi helyen kínálunk eladásra 850 nm-es közművekkel ellátott, ipari árammal rendelkező egyszintes tégla szerkezetű épületet. A volt kenyérgyár épülete 3953 m2-es sarok telken fekszik, Vt-4 besorolású övezetben. Az utcafront szélessége kb.70 méter, hosszúsága kb. 64 méter. A telek belső szélessége kb. 70 méter, hosszúsága kb. 35 méter. Az épület riasztó felügyelethez be van kötve, kamera élőképpel ellátott. Kiváló, megtérül befektetés a helyi piaci viszonyokat, a fejlesztési lehetőségeket, a keresletet figyelembe véve.

Az ingatlan utcafronti részén bejárat, 6 különnyíló iroda, valamint egy közösségi tér található 310 centiméteres belmagassággal. Az épület középső részén két hatalmas csarnok helyezkedik el 500 és 470 centiméter belmagassággal. A kazánház belmagassága 470 cm. Két állásos garázs belmagassága 310 centiméter, felettük galéria található.

Az ingatlan hasznosítási lehetőségei: lakás, egészségügyi, szociális, kulturális, hitéleti, igazgatási, szolgáltatási, sport. A Vt és Lk jelű építési övezetekben oktatási, nevelési, intézményi, sport és kereskedelmi rendeltetés esetén – amennyiben a telek adottságai nem teszik lehetővé a parkolóhelyek telken belüli elhelyezését – az OTÉK-ban előírt mennyiségű ( 3,5 tonna összsúlynál nehezebb) és fajtájú gépjármű
elhelyezés és rakodóhely közterületen is biztosítható, a közterület kezelőjének és tulajdonosának hozzájárulásával.

A kisebb helyiségek irodának, raktárnak, szociális helyiségeknek, akár lakrésznek is jók, a nagyobb csarnokokból raktár, termelő egység, műterem, bármi kialakítható. A nagy kéményes helyiség igazából hőközpontnak a legjobb, de van ott egy hátsó bejárat, így garázs, raktár, céljára is hasznosítható. A galérián iroda, bemutatóterem, szociális létesítmények, lakás, ilyesmi képzelhető el, de szintén lehet raktár, amennyiben arra van szükség. Az épület szerkezetileg alkalmas akár plusz emeletek kialakítására is a helyi építési szabályok betartásával. Szálloda, bevásárlóközpont, vagy akár egy nagy fedett piac is lehetne az épületből.
Amennyiben Ön egy extravagáns hatalmas luxusvillát álmodna meg itt, nagy kerttel, medencével, akár több különálló épülettel az is megoldható.

A város nyugat felől a Dunán keresztül több irányból közelíthető meg, az M1-es és M7-es útról az M0-on, majd az 51-es vagy a Csepel-szigeten belül vezető úton keresztül nyugatról. Délről a 6-os és a Dunaföldvári Hídon vagy az M6-ról az M8-as Pentele Hídon át az 51-es főúton, illetve az M5-ről az M0-on az 51-es úton történő áttéréssel. Északról Budapest érintésével lehet Ráckevét elérni. Az 51-es műútról Kiskunlacházán kell Ráckeve felé a peregi elágazásnál letérni. Kelet felől a 4-es, majd az 51-es főúton át, illetve a 3-as főútról.

További kérdés esetén kérem, keressen bizalommal!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: IP018344


Elhelyezkedés

Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6540620


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6540620

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 850 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 953 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ipari ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 175 294 Ft. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.