star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Solymár

  • 500 m²

    alapterület
  • 1 233 m²

    telek

Vételár:

355 millió Ft

Eladó ipari Solymár

  • 500 m² alapterület
  • 1 233 m² telek

  • Eladó ipari Solymár

  • 500m²


Ár:

355 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Solymár felé vezető,rendkívül forgalmas fő út(Bécsi út) mentén,ipari és kereskedelmi övezetben,1233nm-es, teljesen sík telken elhelyezkedő,elképesztő adottságokkal bíró,br.550nm alapterületű épület komplexumot-kereskedelmi csarnok ingatlant. Az átmenő forgalom óriási,több települést és vidéket is valamint maga a Fővárost is ezen út mentén lehet elérni. Az épület 2023-ban épült,modern, a mai kor csúcs műszaki tartalmával, rendkívül igényes kivitelben. Ez év végére készül el, a vételár a teljesen befejezett árra vonatkozik. Jelenleg még a burkolatok és a szaniterek választhatóak. Található benne eladótér,iroda,szociális helyiség,valamint nagyméretű,akár szeparálható raktár helyiség is. Az emeleten 140nm-es egyben helyiség, ami akár több irodát vagy tárgyalót is magában foglalhat. Elől, hátul, oldalt több bejárattal is rendelkezik,a személyi bejárás és az anyagmozgatás szempontjait figyelembe véve került kialakításra. A telek utcafronti szélessége igen kényelmes, itt található a közel 7m fesztávú automata úszókapu is. Az ingatlan besorolása GKSZ, Ipari és Kereskedelmi tevékenység végzésére alkalmas. Szomszédságában kereskedelmi egységek, telephelyek a buszmegálló 100méterre található. Felülete teljesen sík, ipari viacolorral burkolt, minden oldalról újonnan elkerített.
A főbb műszaki paraméterek:
-Komplett külső hőszigetelés
-Hőszivattyús padló fűtés illetve faincol
-46 Kw-os napelem rendszer,102db panel
-3X63 A
-2 db ipari, automata, szekcionált kapu
-ipari,látszóbeton padló
-távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer kamerával

Az ingatlan adottságából és elhelyezkedéséből többek közt tökéletes kereskedelmi, szolgáltató vagy ipari jellegű tevékenység végzésére.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Solymár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6567680


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


342 000 000 Ft

Solymár

  • Alapterület: 1m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6567680

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 233 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Az ipari ára 355 millió Ft, négyzetméter ára 710 000 Ft. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.