star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Szarvas

  • 414 m²

    alapterület
  • 300 m²

    telek

Vételár:

280 millió Ft

Eladó ipari Szarvas

  • 414 m² alapterület
  • 300 m² telek

  • Eladó ipari Szarvas

  • 414m²


Ár:

280 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Energetikailag teljes körűen korszerűsített ipari ingatlan, kiváló állapotban, jelenleg is jól működő üzleti tevékenységgel!

Az eladó ingatlan Szarvas város központjában helyezkedik el, parkolás az ingatlan udvarán megoldott.

A főépület vasbeton vázas, tégla kitöltő falazattal, így a belső helyiségek alakíthatók, belső teherhordó fala nincs, így akár nagyobb, vagy kisebb terek is kialakíthatók.
Jelenleg az ingatlan fitness központként üzemel, kialakítása ennek megfelelő. Az épület két szintes, összesen 414 m2-es, földszint+emeletes, lapostetős kialakítású, a két szint fűtése külön gázkazánnal, külön rendszerről, külön gázórával megoldott.

Az épület korszerűsítése a közelmúltban megtörtént, ennek keretein belül a homlokzatot 15 cm grafitos hőszigeteléssel, a födémet alulról 15 cm, a felülről szintén 20 cm nikecell szigeteléssel, és lágy PVC borítással szigetelték.
A nyílászárók teljes cseréje is megtörtént, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag szerkezetekre, valamint minden helyiségben modern wifi-s inverteres klíma került építésre, hővisszanyerős szellőztetővel kombinálva.

Jelenleg 31kW-os napelem rendszer került kiépítésre, ami 38 kW-ig bővíthető, az inverterek, kábelek és a tartószerkezet már kiépítésre került.
Az ingatlan energetikai besorolása BB minősítésű, így az ingatlan több áramot termel, mint amit felhasznál, a jelenlegi elszámolás szerint, havi többszázezer bevételt jelent a tulajdonosnak.
Az ingatlanban 3x240 amper teljesítményű hálózat került kiépítésre, amely a legnagyobb energiafelvételű ipari gépek üzemeltetését is lehetővé teszi. A víz és szennyvízcsatorna hálózat teljes cseréje is megtörtént!

A városban folyamatos fejlesztések zajlanak, így ez a belvárosi, sokrétű hasznosításra alkalmas, energetikailag teljes körűen korszerűsített ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, pl: ipari gyártóüzem, munkásszálló, szálloda, stb!!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, új nyílászárók, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, napelem
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szarvas, Szarvas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586366


HASONLÓ INGATLANOK


14 900 000 Ft

Szarvas

  • Alapterület: 232m²

152 000 000 Ft

Szarvas

  • Alapterület: 820m²
Az ipari ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 414 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari ára 280 millió Ft, négyzetméter ára 676 329 Ft, ami a szarvasi átlaghoz képest 81%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.