star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Szeged

  • 122 m²

    alapterület
  • 726 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ipari Szeged

  • 122 m² alapterület
  • 726 m² telek

  • Eladó ipari Szeged

  • 122m²


Ár:

220 000 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Kecskés István-telepi, Szabadkai úti, új építésű, 68 m2-es, műhely és autómosó helyiség, 54 m2-es irodarésszel (akár lakásnak is használható), működő, kétállásos kézi autómosóval eladó! Helyiségek – földszint: műhely, autómosó hely, teakonyha/raktár, tároló, egy tusoló WC-vel, és a kétállásos kézi autómosó; emelet – iroda (szoba), tárgyaló (amerikai konyha/nappali), iroda (konyha), fürdőszoba WC-vel, előszoba, közlekedő, és kettő nagy tetőterasz. Fűtése: gázcirkó. A létesítmény minden közművel rendelkezik, és 3,5 kW-os napelemmel is felszerelt, amely 10 kW-ig bővíthető!
Nekem miért tetszik?
A műhely minden szükséges feltételnek megfelel: 3 fázisú áram, érintésvédelem és kamera is van. A két rész (műhely emelővel, autómosó lefolyóval) egymás mellett van, így ideális lehet teljes körű szolgáltatás nyújtására is, pl. lehet autószerelő műhely, külső-, és belső autómosó, gumiszervíz, autófóliázó…stb, csak a képzelet szabhat határokat. A kétállásos, kézi autómosó jelenleg is működik. Az emeleten lévő irodát kényelmesen lehet használni akár lakásként is. A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükségünk lehet, pl. boltok, patika, buszmegálló, autópálya feljáró…stb.
Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Szabadkai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562213


+36 70

Ingatlannet kód: NET6562213

Az ipari ingatlanról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 726 m². Az ipari ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 1 803 279 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 84%-kal magasabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.