star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Szentes

  • 7 856 m²

    alapterület
  • 7 856 m²

    telek

Vételár:

147,3 millió Ft

Eladó ipari Szentes

  • 7 856 m² alapterület
  • 7 856 m² telek

  • Eladó ipari Szentes

  • 7 856m²


Ár:

147 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Eladó Szentes belterületén egy sarki, kerítéssel körbekerített, két nagykapus ipari ingatlan, melynek telekmérete 8547 m2. A terület 80%-ban nagy teherbírású, szilárd burkolattal borított, két épülettel rendelkező, ezen kívül beépíthető. Női és férfi WC, zuhanyzó, öltöző és iroda rendelkezésre áll. Közvetlen a telekhatár mellett vasúti pálya található. 3x40A, 3 fázis és a víz bevezetve, vonalas telefon telken belül, gáz az utcában, a szennyvíznek derítő. A szilárd burkolaton, több mint egy tucat ú.n. csatorna összefolyó vezeti el a csapadékvizet.

Az egyik épület mobil, melyben női és férfi WC található piszoárokkal, mosdókkal, ezen kívül villanybojlerről üzemelő tusoló, melegedő vagy iroda. A másik épület két szintes. A földszinti része tégla - egyterű - , az emeleti része szintén egyterű, fa felépítményű. Ebben az épületben is találhatók mosdók. A szintek alapterülete, 30m2.

Az ingatlan beépíthető a helyi rendeletben meghatározott mértékig, akár lakó ingatlanokkal együtt is.

Amennyiben az OTP Ingatlanpont kínálatából választ, számíthat szakmai támogatásunkra a teljes vételi folyamat során: az adásvételi szerződés megkötésétől a hitel-ügyintézésen át az ingatlan átadásáig. Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére, és VIP-szolgáltatást nyújt az OTP-hiteltermékek ügyintézésében.

Referencia szám: M209497-IN


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559764


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559764

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 7 856 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 856 m². További jellemzői: az építés éve 1980. Az ipari ára 147,3 millió Ft, négyzetméter ára 18 750 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 83%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jószai Olívia referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.