star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Szombathely

  • 1 027 m²

    alapterület
  • 3 797 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ipari Szombathely

  • 1 027 m² alapterület
  • 3 797 m² telek

  • Eladó ipari Szombathely

  • 1 027m²


Ár:

299 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Szombathely Újperinti városrészén, aszfaltos útról megközelíthető ipari ingatlan eladó. A 3797 m2 nagyságú, elektromos kapuval zárt területen kettő szintes csarnokon felül, melynek az alsó 513 m2 és felső szintje is 513 m2, még irodaház helyezkedik el, amely 57 m2. Az épület komplexumok ipari árammal ellátottak. A csarnok ezért alkalmas nagyobb teljesítményű gépek működtetésére, gyártásra, raktározásra egyaránt. Az ingatlan besorolásának köszönhetően építményadó mentes. Az épület 30 cm-es téglafal körülhatárolással, középen tégla oszlopsorral, fa tetőszerkezettel épült, kívül vasbeton oszlopokkal és vasbeton gerendasorral megerősített. A közbenső födém előregyártott vasbeton panelos födémszerkezet. A felső szinten a teherhordó téglafal a vasbeton gerendákra támaszkodik és az alsó vasbeton pillérek folytatásaként monolit vasbetonoszlop merevítést kapott. A héjazat néhány éve Lindab lemezfedéssel ellátott.
Belmagasság 3 m, a gerincmagasság 7.45 m. A csarnok a folyamatos karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Az irodaház 2020-ban teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. A tető héjazata megújult. Az épületben klíma beépítésre került. A gépészet is megújult. Burkolatok cseréje is megtörtént. Az elektromos kapuhoz video kaputelefont kötöttek be. Minden közmű bevezetve. A biztonságos működtetés elengedhetetlen kellékeként térfigyelő kamerák, riasztórendszer kiépítése megtörtént.
Rendezett zöldterületen fenyves, gyümölcsös található.
Ez az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Többféle funkcióval működtethető, határt csak a helyi szabályozás szabhat.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Ha kérdése merülne fel, kérem keressen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353572


Elhelyezkedés

Szombathely, Aszfaltos útról megközelíthető


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6526279


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 027 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 797 m². Az ipari ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 291 139 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526279. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.