star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Tatabánya, Alsógalla

  • 4 351 m²

    alapterület
  • 19 021 m²

    telek

Vételár:

1 350 millió Ft

Eladó ipari Tatabánya, Alsógalla

  • 4 351 m² alapterület
  • 19 021 m² telek

  • Eladó ipari Tatabánya, Alsógalla

  • 4 351m²


Ár:

1 350 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:


ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 134903-as referencia számú, kiváló helyen lévő IPARI INGATLAN, TATABÁNYA belterületén.

Az ELADÓ IPARI INGATLAN ára 1.350.000.000,- Ft + ÁFA, sikeresen működő cégekkel, és teljes berendezéssel együtt.

Az ELADÓ IPARI INGATLAN jellemzői:

- Sokoldalúan hasznosítható, az övezeti előírások lehetővé teszik, hogy az ingatlan kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozás telephelye, székhelye legyen.

- A közlekedési kapcsolatok kiválóak, TATABÁNYÁN, az M1-es autópálya lehajtójától kb. 1000 m-re, az 1-es számú főúttól 250 m-re található, környezetében jellemzően ipari ingatlanok találhatóak. Autóval, helyi-és helyközi buszjáratokkal is könnyen megközelíthető.

- A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására is alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható. A telephelyen 18 garázs található.

- Az ELADÓ IPARI INGATLAN teljes területe közel két hektár, melyen a felépítmény 4351 nm-es. Ezen belül 4 sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet, melyek minden személy- és tehergépjárművel kapcsolatos problémára megoldást kínálnak. A cégek kialakult ügyfélkörrel rendelkeznek.

- Rendelkezésre áll több nagyméretű csarnok, melyek mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas. Jelenleg szerszámgyártással, gépjármű javítással, értékesítéssel, alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, műszaki vizsgáztatással foglalkoznak. Az autópálya közelsége sok új lehetőséget kínál az ingatlan fejlesztésre. Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, kamionparkoló, mosó és szerviznek. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését.

- Az ELADÓ IPARI INGATLAN ÖSSZKÖZMŰVES, ipari árammal ellátott, saját víztisztító berendezéssel felszerelt. Kiépített számítógépes hálózat, telefon áll rendelkezésre. A biztonságról kiépített riasztó, és kamerarendszer gondoskodik.

- Az épület nagyobb része 1970-ben beton vázra épült, stabil alapokon, jó szerkezetű falakkal rendelkezik. A hozzáépítés könnyűszerkezetes, ez a rész 2003-ban készült el. Az épületek fűtése többféleképpen megoldott, a régebbi épületrész vegyes tüzelésű kazánnal ellátott, a meleget radiátoros hő leadókon keresztül biztosítja. A könnyűszerkezetes épület fűtése fekete mélysugárzókkal megoldott.

- Az ELADÓ IPARI ingatlanban több kiszolgáló egység található, ügyfélváró- és kiszolgáló helyiség, raktárak, javító műhely, csarnok, asztalos műhely, kovácsműhely, irodahelyiségek, mosdók, öltöző, zuhanyzó, közös helyiség. Az ingatlan rendelkezik minden infrastrukturális háttérrel bármilyen ipari tevékenység előírásainak megfelelően.

- TATABÁNYA folyamatosan fejlődő iparváros. A telephely ipari tevékenység szempontjából kiváló helyen található. Az épület együttes rendszeresen karbantartott, melyet tovább fejleszthet és korszerűsíthet új tulajdonosa. A kiváló adottságokkal rendelkező IPARI INGATLAN tökéletes helyszíne lehet telephelynek, kereskedelmi vagy ipari tevékenység folytatására, ill. egyéb vállalkozás üzemeltetésére egyaránt. Minél több a fantázia, annál több a lehetőség.

Előzetes egyeztetés alapján velem tekintheti meg az ELADÓ IPARI INGATLANT!

Amennyiben a 134903-as referencia számú ELADÓ IPARI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található IPARI INGATLAN felkeltette érdeklődését, kérem hívjon.

Szlezák-Forgó Barbara

0670 620 4097

 

Bízza profikra ingatlanügyeit!!

 

HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU

Figyelem, csak nálunk!

Nem csak ingatlanvásárlás esetén:

Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!


Elhelyezkedés

Tatabánya, Alsógalla


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6034529


Szlezák Forgó Barbara

Szlezák Forgó Barbara

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6034529

Szlezák Forgó Barbara

Szlezák Forgó Barbara

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 4 351 m², míg a hozzá tartozó teleké 19 021 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 1 350 millió Ft, négyzetméter ára 310 274 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Szlezák Forgó Barbara referens az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6034529. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Alsógalla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.