star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Tatabánya

  • 1 104 m²

    telek

Vételár:

5,8 millió Ft

Eladó ipari Tatabánya

  • 1 104 m² telek

  • Eladó ipari Tatabánya


Ár:

5 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

Tatabánya Bánhidán, a Rudolf utca végében, a Farkastó utcára merőlegesen eladó egy hosszú és keskeny 1104 m2 – es belterületi telek. A telket a lakóövezet felőli részen, a zsákutcából lehet megközelíteni. Eladóinknak segítünk a reális ár kialakításában, és elkészítjük az energiatanúsítást is.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!
Forduljon hozzám bizalommal: Zovits Tamás ingatlanszakértő, értékbecslő és energetikai tanusító, 06-30-9476720

Referencia szám: TK015148


Elhelyezkedés

Tatabánya, Rudolf utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627741


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627741

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 104 m². Az ipari ára 5,8 millió Ft, négyzetméter ára 5 254 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 97%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zovits Tamás referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.