star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Veresegyház

  • 216 m²

    alapterület
  • 2 001 m²

    telek

Vételár:

138 millió Ft

Eladó ipari Veresegyház

  • 216 m² alapterület
  • 2 001 m² telek

  • Eladó ipari Veresegyház

  • 216m²


Ár:

138 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Az ingatlan Pest megye legszebb, és legdinamikusabban fejlődő városában található, Veresegyházon. A Veresegyházi ipari parkok közül 1 kiemelkedő, a Revetek-i ipari park. Ez kifejezetten elit, panorámás kialakítású.

Veresegyház elit részén, a Reveteken eladó egy 2001 négyzetméteres Sarok terület, 12X18 méter alapterületű, 4,5 méter ereszmagasságú, 216 négyzetméter alapterületű raktárcsarnokkal.
A csarnok elhelyezkedése és kialakítása miatt alakítható, bővíthető, galériázható...! A terület ipari övezetben található, de lakóház is építhető rá. Saroktelek. Bejárat igény szerint alakítható.
Összközműves. Fekvése szerint nagyon kedvező, panorámás. Az ingatlan gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató és ipari tevékenység folytatásra is kiválóan alkalmas.
A telek összközműves, körbe kerített, kapuval rendelkezik. Azonnal birtokba vehető.
Össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető zónában önálló telephely tulajdonostól, eladó!

A beépítési paraméterek alapján további fejlesztési lehetőség adott...
Amennyiben felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348936


Elhelyezkedés

Veresegyház, Vadvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6605714


Az ipari ingatlanról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 216 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 001 m². Az ipari ára 138 millió Ft, négyzetméter ára 638 889 Ft. Az ingatlant Gombár Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605714. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.