star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, XVII. kerület

  • 921 m²

    alapterület

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ipari Budapest, XVII. kerület

  • 921 m² alapterület

  • Eladó ipari Budapest, XVII. kerület

  • 921m²


Ár:

15 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiváló befektetési lehetőség!

KÉSZ szabályzat szerint a terület jelenleg nem építhető be. (besorolása Ek-0).
A terület átminősítése szükséges.

Az ingatlan Budapest XVII. kerületében található, a Határmalom utca és a Vidor utca közötti területen. A telek a XVII. kerület északnyugati területén a Keresztdűlő és Rákosliget közötti területen fekszik. Az ingatlan területe sík domborzatú.
Az ingatlan a kerület fejlődő részén, ipari ingatlanok környezetében található.

A XVII. kerület e részén folyamatos az infrastruktúra fejlesztése, jelenleg a Cinkotai út és Keresztúri út közötti aszfaltozott út kiépítése zajlik. A fejlesztés befejezésével a terület gépjárművel könnyen megközelíthetővé és elérhetővé válik. Az ingatlan jelenleg kivett útként van nyilvántartva.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal.
Á.Cs. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363227


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Vidor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614019


Az ipari ingatlanról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 921 m². Az ipari ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 16 287 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 91%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Árvai Csilla referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614019. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.