star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Kaposvár

  • 79 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

28,8 millió Ft

Eladó iroda Kaposvár

  • 79 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó iroda Kaposvár

  • 79m²


Ár:

28 800 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Igazi ritkaság, 3 és félszobás lakás a piacon!

Eladásra kínálunk Kaposváron, a Béke utcában, a harmadik emeleten található 79 m2-es, irodának átalakított lakást (ingatlan-nyilvántartási megnevezése lakás).

A z irodában, a szobákon kívül konyha, fürdőszoba, közlekedő és külön wc helyiségek találhatók.

Az erkélyes iroda távfűtéses, hőszigetelt műanyag nyílászáróval rendelkezik, szobái szalagparkettával vannak burkolva.

Az épület a panel program keretében külső szigetelést kapott.

Az ingatlan, mely kiváló közlekedéssel rendelkezik, közelében iskola, óvoda, gyógyszertár, játszótér és bevásárló központ is található.

Az ingatlan lakássá könnyen visszalakítható! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353546


Elhelyezkedés

Kaposvár, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526107


+36 30

Ingatlannet kód: NET6526107

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Béke utca) iroda 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az irodáról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 28,8 millió Ft, négyzetméter ára 364 557 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.