star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Kecskemét

  • 110 m²

    alapterület

Vételár:

88 millió Ft

Eladó iroda Kecskemét

  • 110 m² alapterület

  • Eladó iroda Kecskemét

  • 110m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy prémium felújításon átesett, 110 m2-es irodát, melyben a modern komfort és a biztonság tökéletes összhangban áll. Az ingatlan Kecskemét belvárosának frekventált, jól megközelíthető részén, a Dobó krt-on található.

A jelenlegi felújítás 2015-ben történt ami teljes műszaki korszerűsítést jelent (víz,villanyhálózat, új szaniterek,új nyílászárók,új burkolatok) ami mellett az irodai működés kényelmét figyelembe véve mindent automatizáltak, a helyiségeket szellőztetőrendszer kiépítésével tették kényelmesebbé illetve a redőnyök automatizáltak, motorizált, hangszigetelt elválasztó panellel szeparált iroda bővítési lehetőséget nyújt. Továbbá a belsőépítészeti megoldások tovább tevékenységre kiváló adottságot adnak amennyiben értékesítési pont, egyéb üzleti tevékenységre vásárolná meg ezt a prémium minőségben kialakított ingatlant.

Az ingatlan jellemzői közé tartozik, hogy távfűtéssel rendelkezik külön mérési csatlakozással illetve egyedi mérővel, így a fűtés költsége az Ön szokásaihoz igazítható, illetve akár teljesen külön rendszer kiépítés miatt akár teljesen megszüntethető. A fűtés központi klímával is biztosítani lehet.

Az ingatlan teljes berendezéssel kerül értékesítésre, beleértve a kiváló minőségű bútorokat is, amelyekkel azonnal megtudja kezdeni vállalkozását vagy bérbe tudja adni az irodát.

Biztonsági szempontból teljes körű védelemmel kiépítésre került: kamerarendszer és riasztórendszer mellet kényelmesen nyomon követheti nyitvatartási időn kívül is az épületet.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, keressen bátran további információkért és egy személyes megtekintésért! Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy az Öné lehessen ez a különleges tulajdonosa Kecskeméten!


Elhelyezkedés

Kecskemét, Dobó István körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640784


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640784


Az irodáról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla. Az iroda ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.