star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Monok

  • 74 m²

    alapterület

Vételár:

9,2 millió Ft

Eladó iroda Monok

  • 74 m² alapterület

  • Eladó iroda Monok

  • 74m²


Ár:

9 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Kiváló Lehetőség Monok KözpontjábanIngatlan jellemzői:Település: MonokÉpítésének éve: Kb. 1970Telek alapterülete: 113,00 m2Nettó alapterülete: 117,38 m2Redukált alapterülete: 74,77 m2Fűtési mód: KözpontiFűtési mód típusa: Gáz + szilárd tüzelésű kazánEgyéb épületgépészeti berendezések: Biztonságtechnikai berendezésLeírás:Ez a tágas ingatlan Monok központjában található, korábban pénzintézetként működött. Az épület masszív, kő sávalapra és kő falazatra épült, fa födémmel és tetőszerkezettel rendelkezik, bitumenes zsindely fedéssel. Az ingatlan külső homlokzata kőporos vakolattal van ellátva, a nyílászárók fa szerkezetűek, kétrétegű üvegezéssel.Az ingatlan fűtését gázkazán és szilárd tüzelésű kazánok biztosítják, és radiátoros hőleadókkal rendelkezik. Melegvíz ellátással nem rendelkezik.Ez az épület kiváló lehetőséget kínál lakóházként vagy kereskedelmi célra való átalakításra. Az épület biztonságtechnikai berendezéssel is felszerelt.Megjegyzés:Az ingatlan központi elhelyezkedése és tágas belső terei miatt számos lehetőséget kínálhat. Legyen szó egyedi otthon kialakításáról vagy üzleti vállalkozás elindításáról, ezt az ingatlant érdemes megfontolni.Amennyiben további információra van szüksége vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.Az ár Nettó ár!

9200000 Ft

Referencia szám: IH061427


Elhelyezkedés

Monok, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648274


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648274

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az iroda ára 9,2 millió Ft, négyzetméter ára 124 324 Ft. Az ingatlant Palotás Péter referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648274. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.