star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szeged, Északi városrész

  • 164 m²

    alapterület

Vételár:

94,99 millió Ft

Eladó iroda Szeged, Északi városrész

  • 164 m² alapterület

  • Eladó iroda Szeged, Északi városrész

  • 164m²


Ár:

94 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2014
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

A Your Home Immobilien eladásra kínál:
Szegeden 164 m2 hasznos területű, 6 éve épült exkluzív kivitelezésű társasház alsó szintjén levő reprezentatív elegáns, 4 üzlethelyiségből álló irodát.

A beltér:

A 4 nagyméretű irodához kiszolgáló helységek: konyha fürdő, WC raktár tartozik. Az ingatlan 2 db fedett udvari gépkocsibállóval is rendelkezik így a munkatársak gépjárműveinek biztonságos tárolása megoldott..
Külön megállapodásban további 2 garázs is megvásárolható. Az alapár nem tartalmazza a garázsok árát .
Az iroda közvetlenül az utcafrontról nyílik, mely praktikus és elegáns megoldást nyújt az ügyfeleik és az üzletfeleik belépésére.
Az iroda könnyen megközelíthető forgalmas helyen a belvároshoz közeli részen, a Párizsi körúttól, valamint a Kossuth Lajos sugárúttól kb 100 m-re található.
A kialakítása folyosó, konyha és étkezőből áll melyhez jól felszerelt kiszolgáló helyiségek (mosdó, fürdő, WC, raktár nyílik.)
Az igényes, hangulatos belső kialakítású elegáns helységek révén az irodát felkereső ügyfelek és ügyintézők megelégedettségéhez a fogadó tér berendezettsége nagyban hozzá járul.
A többi már csak Önökön múlik. A berendezést nem tartalmazza a meghirdetett vételár az külön megállapodás része.
Olyan igényes ingatlant kínálunk megvételre, amely elősegíti az Önök sikeres vállalkozói tevékenységét.
Hívjon ne habozzon és nézzük meg együtt!

Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Szeged, Északi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654610


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654610

Az irodáról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m². További jellemzői: az építés éve 2014. Parkolási lehetőség: udvarban. Az iroda ára 94,99 millió Ft, négyzetméter ára 579 207 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csete Adorján referens a Your Home Company irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654610. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.