star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Szeged

  • 94 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69 millió Ft

Eladó iroda Szeged

  • 94 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó iroda Szeged

  • 94m²


Ár:

69 000 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ IRODA FELSŐVÁROSON!

Szeged kedvelt részén, a Szilléri sugárútról nyíló utcában eladó egy 94 m2-es, iroda 2005-ben épült társasház földszintjén.
Az ingatlan belső kialakítása úgy történt, hogy legyen elég nagy tér a munkaállomásoknak, de legyen egy elszeparált tárgyaló helyiség is. Az ingatlanhoz egy vizesblokk ( wc, kézmosó) és egy konyha is tartozik.
Az iroda fűtése egyedi cirkó fűtés padlófűtéssel, a hűtésről klíma gondoskodik.
Az ingatlanban ki van építve egy saját számítógépes hálózat is, és riasztóval is el van látva.
Az iroda teljes berendezése a vételár részét képezi.

Azonnal költözhető is az ingatlan!

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353495


Elhelyezkedés

Szeged, Dankó Pista utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525669


+36 30

Ingatlannet kód: NET6525669

Az általad megtekintett eladó szegedi (Dankó Pista utca) iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 734 043 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Szil Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.